Home FASHION & BEAUTY Beauty DIY: 5 easy manicures die perfect met je make-up matchen

DIY: 5 easy manicures die perfect met je make-up matchen

Game, set, match maker!

© Joost Govers

Je huid is nu op haar mooist. Veel make-up heb je dus niet nodig, maar de juiste manicure geeft jouw look altijd dat tikje meer. Stem je nagels dus gerust af op je oogschaduw of lipstick.

1 / 5
Jaloers van groen
Kom er beige
Lijnrecht
Into blues
Race to space
Jaloers van groen
Jaloers van groen

Benodigdheden: nagelstickers, pincet, nagelschaartje, groene oogschaduw en goudkleurige oogschaduw Zo doe je het: -Bepaal welke stickermaat het best bij je nagels past en breng ze aan met een pincet. Knip eventueel de randen bij. -Breng de groene oogschaduw aan op het bewegende ooglid en zet de binnenste ooghoek aan met de goudkleurige oogschaduw.

Kom er beige
Kom er beige

Benodigdheden: transparante basecoat, transparante topcoat, dekkende nude nagellak, witte nagellak, dotting tool en dekkende nude lipstick Zo doe je het: -Breng de transparante nagellak aan op je nagels. -Nadat je de basecoat goed hebt laten drogen, breng je 2 laagjes van de beige nagellak aan. -Met de dotting tool of een botte naald breng je nu stipjes witte nagellak aan in het midden van je nagel. -Bescherm je nagels met de topcoat. -Breng een nude lipstick aan.

Lijnrecht
Lijnrecht

Benodigdheden: transparante basecoat, pincet, schaartje, nailarttape en wit oogpotlood Zo doe je het: -Breng de transparante topcoat aan op je nagels. -Bepaal de juiste lengte en breng de witte en zwarte nageltape met een pincet aan op je nagels. -Trek met een wit oogpotlood een lijntje net boven de bovenste wimperrand. Vergeet niet de binnenste ooghoeken goed aan te zetten.

Into blues
Into blues

Benodigdheden: transparante basecoat, blauwe nagellak, plakband, schaartje, transparante topcoat en blauw kohlpotlood Zo doe je het: -Breng de transparante basecoat aan op je nagels en laat goed drogen. -Knip met een schaartje de gewenste figuurtjes uit het plakband, in dit geval een vierkantje. Het andere vierkantje krijg je door met 4 stukjes plakband een vierkantje te maken, dat je met de blauwe nagellak kan inkleuren. -Breng een beschermende topcoat aan over je nailart. -Zet tot slot je ogen aan met felblauwe eyeliner.

Race to space
Race to space

Benodigdheden: transparante basecoat, schaartje, plakband of nailarttape, paarse nagellak, roze nagellak , transparante topcoat en fuchsia lipstick Zo doe je het: -Breng de transparante nagellak aan op je nagels en laat goed drogen. -Knip het plakband in fijne reepjes en plak die op de gewenste plaats op je nagels. -Kleur de ruimte boven het plakband in met de paarse nagellak, en de ruimte eronder met de fuchsia nagellak. -Verwijder het plakband voorzichtig. -Bescherm je nagellak met een transparante topcoat. -Stift je lippen met fuchsia lipstick

Lees ook: