Home FASHION & BEAUTY DIY: haarmaskers voor elk type haar

DIY: haarmaskers voor elk type haar

Handen uit de mouwen!

Veer
We klagen allemaal wel eens over het feit dat ons haar te droog, te pluizig of te vettig is. Of we vervloeken onze krullen. Vooral wanneer de seizoenen wisselen zijn bad hair days meer regel dan uitzondering. De website Top Knot komt daarom met vijf DIY haarmaskers voor elk type haar.

1. Haarmasker voor droog beschadigd haar

Ingrediënten: 1 eidooier, 2 eetlepels kokosolie, 1 eetlepel honing

Doe de ingrediënten in een mixer en meng goed. Breng het masker aan op handdoekdroog haar, vooral op de beschadigde uiteindes. Als je lang haar hebt, verdubbel je het recept en steek je je lokken op nadat je het masker hebt aangebracht. Bedek het haar met een douchemuts of handdoek en laat het 30 minuten intrekken. Was je haar daarna met shampoo en conditioner. Voor het beste resultaat breng je het masker één keer per week aan.
 

DIY Hair Masks: Dry, Damaged HairPin for later: http://bit.ly/1kSIfRP

Posted by Top Knot on vrijdag 13 november 2015

2. Haarmasker voor krullend haar

Ingrediënten: 1 ei, 2 eetlepels mayonnaise, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel honing

Doe de ingrediënten in een mixer en meng goed. Breng het masker aan op handdoekdroog haar. Als je lang haar hebt, verdubbel je het recept en steek je je lokken op nadat je het masker hebt aangebracht. Bedek het haar met een douchemuts of handdoek en laat het 30 minuten intrekken. Was je haar daarna met shampoo en conditioner. Voor het beste resultaat breng je het masker één keer per week aan.

 

DIY Hair Masks: Curly HairPin for later: http://bit.ly/1MgpfpH

Posted by Top Knot on zondag 15 november 2015

3. Haarmasker voor normaal haar

Ingrediënten: 1/2 avocado, 85g mayonnaise, 2 eetlepels kokosolie, 1 eetlepel honing

Doe de ingrediënten in een mixer en meng goed. Breng het masker aan op handdoekdroog haar. Als je lang haar hebt, verdubbel je het recept en steek je je lokken op nadat je het masker hebt aangebracht. Bedek het haar met een douchemuts of handdoek en laat het 30 minuten intrekken. Was je haar daarna met een cleansing conditioner. Voor het beste resultaat breng je het masker één keer per week aan.

 
 

DIY Hair Masks: Natural HairPIN FOR LATER: http://bit.ly/1O665TT

Posted by Top Knot on donderdag 12 november 2015

4. Haarmasker voor pluizig haar

Ingrediënten: 1 banaan, 2 eetlepels gewone yoghurt, 1 eetlepel honing

Doe de ingrediënten in een mixer of plet de banaan en meng alle ingrediënten samen. Breng het masker aan op handdoekdroog haar. Als je lang haar hebt, verdubbel je het recept en steek je je lokken op nadat je het masker hebt aangebracht. Bedek het haar met een douchemuts of handdoek en laat het 30 minuten intrekken. Was je haar daarna met shampoo en conditioner. Voor het beste resultaat breng je het masker één keer per week aan.

 

DIY Hair Masks: Frizzy HairPin for later: http://bit.ly/1MsSumS

Posted by Top Knot on vrijdag 13 november 2015

5. Haarmasker voor vettig haar

Ingrediënten: 1 kop appelazijn, sap van 1 citroen, 1 eetlepel honing

Doe de ingrediënten in een mixer en meng goed. Breng het masker aan op handdoekdroog haar. Als je lang haar hebt, verdubbel je het recept en steek je je lokken op nadat je het masker hebt aangebracht. Bedek het haar met een douchemuts of handdoek en laat het 30 minuten intrekken. Was je haar daarna met shampoo en conditioner. Voor het beste resultaat, breng je het masker één keer per week aan.
 

DIY Hair Masks: Oily HairPIN FOR LATER: http://bit.ly/1NtbBNE

Posted by Top Knot on donderdag 12 november 2015

Lees ook:

DIY: 6 gezichtsmaskers voor een perfect gladde huid

Beautybudgettip: aspirinemasker met honing

DIY: 5 x zelf scrub maken

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.