Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit zijn voor mannen de grootste beauty-afknappers

Dit zijn voor mannen de grootste beauty-afknappers

Zwarte lippenstift, extensions of een fake tan.

Vrouwen doen hun uiterste best om er zo mooi mogelijk uit te zien, zeker als er een date met die ene knapperd op het programma staat. Toch zijn er een aantal beautytrends die mannen liever vandaag dan morgen zien verdwijnen.

1. Te veel make-up

Mannen houden van een natuurlijke look. Ze willen niet volhangen met lippenstift als je hen kust of dat hun hemd onder de foundation zit na een knuffel. Mannen mogen dan meestal niet zo veel verstand hebben van make-up, ze zien het heus wel als je tien lagen draagt.

2. Valse wimpers en bewerkte wenkbrauwen

Mannen vinden onze ogen vaak ons meest aantrekkelijke lichaamsdeel en ze begrijpen dan ook niet waarom we die mooie kijkers willen verbergen achter valse wimpers die veel weghebben van spinnenpoten of honderd lagen mascara. Onze wenkbrauwen zien ze ook bij voorkeur naturel. Maak ze dus niet te dun door overdreven te epileren of juist te zwaar aan te zetten.

3. Overmatige haargroei

Je benen en oksels niet ontharen is een grote no-go voor mannen. Akkoord, zij hebben makkelijk praten, want ze mogen al hun lichaamshaar gewoon gezellig laten staan. Maar juist omdat ze zelf zoveel haar hebben, vinden ze het prettig als een vrouw lekker glad geschoren is. Ze vinden het hygiënisch en sexy.

4. Gele tanden

De beste manier om een man te verleiden is met je stralende glimlach. Mannen houden van mooie witte tanden. Gele vlekken door sigaretten, koffie en andere zaken zijn een serieuze dooddoener in het vlinders-in-de-buik departement.

5. Bruin uit een potje

Heb je van nature een bleke teint, loop dan niet rond alsof je net terugkomt van zes maanden Tenerife. Zonnebankbruin – of moeten we oranje zeggen – of kleur uit een potje zijn helemaal niet aantrekkelijk. Niemand wil een vrouw die erbij loopt als een levensgrote wortel of als een dalmatiër door een mislukte spraytan.

6. Extravagante kapsels

Extensions of te ingewikkelde kapsels hoeven helemaal niet voor mannen. Zij houden van naturel haar waar ze lekker met hun vingers door kunnen woelen zonder vast te zitten in tientallen speldjes of een berg haarlak.

7. Felle lippenstift

Blauwe of paarse lippen  zijn op Halloween of voor een verkleedfeestje geen probleem, maar zwarte lippen in het dagelijks leven schrikken mannen af.

Bron: Fashionbeans

Lees ook: