Home FASHION & BEAUTY Dit zijn volgens M.A.C dé 4 make-uptrends die je dit voorjaar in...

Dit zijn volgens M.A.C dé 4 make-uptrends die je dit voorjaar in de gaten moet houden

Stuk voor stuk must try's!

M.A.C Cosmetics
Het is elk jaar weer spannend uitkijken naar welke trends zullen opduiken op beautyvlak. Want na strobing en de Instagrambrow, zou 2017 ook véél moois in petto kunnen hebben. Volgens M.A.C Cosmetics zijn er alvast vier trends die er dit voorjaar so-wie-so uitspringen.

1. Real

Van M.A.C mag het dit voorjaar allemaal zo écht mogelijk zijn. Met 'Real' doelen ze op make-uplooks die ongelofelijk realistisch zijn en een worn-in effect hebben. Geen perfecte instabrows dus, maar natuurlijke wenkbrauwen en foundation die niet meer helemaal op z'n plek zit – want zo is het in het echte leven ook. En eerlijk: we willen meer trends als deze.

real

2. Free

Bij free ben je – zoals de naam het al zegt – volledig vrij om je make-up te doen zoals jij het in je stoutste dromen wilt. De vrije trend staat voor liberale en expressieve make-uplooks, vol kleur en onverwachte twists. Onconventioneel dus, maar wel enorm verfrissend. Rebelleren, quoi?

free

3. Wet

Durven we het te zeggen? De wet look van de jaren 90 lijkt zijn comeback te maken. M.A.C kondigde all things wet aan als dé trendlook van SS17. Denk verschillende soorten natte glansjes, van lichte misten en subtiele glanzen tot vette balsems die elke look een hele nieuwe dimensie geven. Fan!

wet

4. Warm

Denk all things warm en terracotta, maar dan op een verrassend flatterende manier verwerkt in je gezicht. Frozen?Let it go, want warm is the new kid in town. Een look vol tinten die ons doen denken aan zon, strand en een vakantiehuisje in Italië? Bring. It. On.

warm

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.