Home FASHION & BEAUTY Dit is hét kapsel van de herfst, en zo maak je het

Dit is hét kapsel van de herfst, en zo maak je het

Check die achterkant!

Imaxtree
Het kapsel van de herfst is de messy bun ofwel de warrige dot. Een trend die we alleen maar kunnen toejuichen omdat hij perfect past bij ons ochtendritueel: chaotisch en kort.

Iedereen wil in de wintermaanden langer onder dat zalige donsdeken liggen. Met dit kapsel kan dat ook. Vergis je niet: de messy bun is niet het trieste dotje dat je na de les lo vlug in je haar draaide. Dit dotje is geïnspireerd op de looks die modeontwerptster Isabel Marant op de catwalk stuurde in haar recentste modeshow. Het geeft je een gevoel van glamour maar duurt maar 5 minuutjes om te maken. High speed glamour dus.

Zo maak je het

Breng een stylingspray aan op je haar. Die zorgt voor glans en houdt je haar de hele dag in model. Kam daarna met je vingers je haar naar achteren en maak vast met een elastiekje. Zorg daarna voor een beetje volume door je haar losjes te vlechten vooraleer je het in een dotje draait. Zet vast met een aantal haarspeldjes. Werk de look af door de dot wat losser te maken, trek er een aantal plukjes uit en spuit er wat haarlak op. 

trendkapsel herfst handleiding

trendkapsel herfst handleiding

Klik hier voor nog meer kapselinspiratie.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.