Home FASHION & BEAUTY Beauty Dirty brunette is de haartrend voor 2019

Dirty brunette is de haartrend voor 2019

Een perfecte combinatie van koelere tinten en rijke, warme kleuren.

© Instagram @riawna

Een nieuw jaar betekent een nieuw kapsel. Nog wat inspiratie nodig voor je kapseltransformatie? Dirty brunette wordt dé haartrend in 2019.

Volgens celebrityhaarstyliste en bekende kapster Riawna Capri gaan we volgend jaar overal dirty brunettes in het straatbeeld spotten. Die dirty betekent niet dat we in 2019 spontaan al onze goede manieren overboord moeten gooien. Het slaat op de allernieuwste haartrend.

Voor mensen met bruine lokken is het een subtiele verandering, voor de blondines onder ons is het een gedurfde transformatie. Het is een combinatie van de koelere tinten die we de laatste tijd vaak zien en de rijke, warme kleuren. Het doet denken aan gouden highlights, maar dan met meer ijzige accenten.

Smokey look

Bij de balayage worden verschillende plukjes haar naar het lichtste bruin of het donkerste blond gekleurd. ‘Het is niet super icy en niet superwarm’, aldus Riawna. ‘Het is een perfecte balans tussen beide.’ Volgens haar creëert dit een toffe smokey look die bij elk huidtype past.

Het is bovendien een heel haarvriendelijke hype, want je hoeft er niet volledig je haar voor te kleuren. De kapster zet alvast de trend en liet zichzelf een dirty brunette-coupe aanmeten:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.