Home FASHION & BEAUTY Deze vrouw maakt de mooiste krullen met… een ballon

Deze vrouw maakt de mooiste krullen met… een ballon

Het voordeel? Er komt geen hitte aan te pas

YouTube: MakeupWearables Hairstyles
Je kan krullen maken met een krultang (obviously) of een stijltang, maar er zijn nog heel wat andere manieren. Ze probeert beautyblogger Tina Lee het met een paar ballonnen. Niet meteen een voor de hand liggende keuze, maar we moeten toegeven dat het resultaat geslaagd is.

Het ziet er nogal bizar uit en erg comfortabel kan het volgens ons ook niet zijn. Toch zijn ballonnen een alternatief als je graag krullen wilt, maar zonder dat er enige vorm van hitte aan te pas komt.

Beautyblogger Tina Lee toont ons in een Instagramtutorial hoe de techniek in zijn werk gaat. Blaas de ballon op tot-ie ongeveer zo groot is als een perzik. Zorg dat je hem nog een beetje kan indrukken en maak er vervolgens een knoopje in.
 

Als je voldoende ballonen opgeblazen hebt, maak je een paardenstaart. Maak je haar nu een klein beetje vochtig. Nu wikkel je telkens een kleine pluk rond de ballon. Het uiteinde van je lok maak je met een schuifspeldje vast.

Klaar? Dan is het tijd om te wachten. Volgens Tina moet je zo’n zes à acht uur wachten, of je kan er ook mee gaan slapen. Lijkt ons allesbehalve praktisch, maar we zijn stiekem wel jaloers op haar grote, volumineuze krullen.

Nog meer tutorials bekijken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.