Home FASHION & BEAUTY Deze 2 etenswaren zouden perfect zijn om je wenkbrauwen te tinten

Deze 2 etenswaren zouden perfect zijn om je wenkbrauwen te tinten

Jum?

giphy.com
Lattés en chocolade zijn twee van onze favourite things. Maar wist je al dat je ze ook kan gebruiken voor beautydoeleinden? Met deze DIY zou je de bruine goedjes in 1-2-3 kunnen omtoveren tot een all natural tintende crème voor je wenkbrauwen. Ja, echt.

It's a strange world after al: soms wil je gewoon even wat koffiegruis en cacaopoeder op je wenkbrauwen smeren. En dan ontdek je plots dat je wenkbrauwen er daardoor een stuk voller uitzien. Althans, zo denken we toch dat deze DIY ontstaan is.

YouTubester Jennifer Chiu laat in onderstaande video zien hoe je met het gruis van koffie en met cacaopoeder een maskertje maakt dat je wenkbrauwen een paar tinten donkerder kleurt. Ze mixt de twee ingrediënten verder nog met kokosolie en honing, zodat het goedje werkbaar is en goed op je huid blijft kleven.

Het mixje brengt ze heel precies aan op haar wenkbrauwen met een plat oogschaduwkwastje. Daarna laat ze het minstens 20 minuten inwerken – hoe langer, hoe donkerder het resultaat – en vervolgens haalt ze het weg met een vochtig wattenschijfje. Het resultaat is héél subtiel, waardoor wij er voorlopig nog even ons wenkbrauwpotlood bijnemen. Maar it's all natural, dat wel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.