Home FASHION & BEAUTY De uniseks make-upcollectie van M.A.C Cosmetics staat écht iedereen

De uniseks make-upcollectie van M.A.C Cosmetics staat écht iedereen

Maak al maar wat plaats in je collectie!

Instagram: harry_brant
M.A.C Cosmetics heeft weer een nieuwe samenwerking op de markt gebracht. Na Ariana Grande en Miley Cyrus is het nu de beurt aan de Brant brothers. Het resultaat is een make-upcollectie die iedereen staat en die wij héél binnenkort kunnen shoppen.

De Brant Brothers, Peter en Harry, zijn de zonen van supermodel Stephanie Seymour en kunstverzamelaar Peter Brant. De broers zijn welbekend in New York en hebben elk een Instagramfeed om jaloers op te zijn.
 

Samen met de broers brengt M.A.C Cosmetics nu een make-upcollectie uit die volledig uniseks is. Wat maakt de collectie nu precies uniseks? Want natuurlijk kan iedereen (man of vrouw) de make-up dragen die hij/zij wil.
 

Harry Brant heeft in een interview verteld dat de lijn uniseks is omdat mannen zich bij deze collectie iets comfortabeler zullen voelen. ‘ We zijn mannen en je kan natuurlijk ook make-up verkopen aan ons. Toch gaan we niet snel de lipstick van Nicki Minaj kopen, zelfs als die bij ons past.’
 

In het verleden werd make-up vooral gezien als iets typisch vrouwelijk. Ondertussen weten we dat dit al lang niet meer het geval is, en de collectie van M.A.C Cosmetics is het perfecte geheugensteuntje.
 

De collectie zou vanaf augustus beschikbaar zijn.
 

Ook deze celebs waren in het verleden al het gezicht van M.A.C Cosmetics:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.