Home FASHION & BEAUTY Dé oplossing voor mannen die niet graag shoppen

Dé oplossing voor mannen die niet graag shoppen

You can thank us later

OUTFITTERY
Hij haat winkelen. En wanneer hij het dan toch doet, koopt hij dingen die niet eens bij elkaar passen. Mannen en shoppen is vaak geen topcombo. Gelukkig is er nu dé oplossing voor fashion-nitwits als hij: OUTFITTERY.

Zo werkt het

  1. Eerst beantwoordt hij een vragenlijst over zijn stijl en kledingmaten. De vragen zijn héél makkelijk (kijk hieronder maar).
  2. Daarna neemt een persoonlijke stylist telefonisch contact met hem op.
  3. Op basis van zijn antwoorden stelt de stylist een persoonlijke OUTFITTERY-box voor hem samen. Aan deze service, de levering en de retournering zijn geen kosten verbonden.
  4. De box wordt naar zijn huis opgestuurd, dus daar kan hij dan in alle rust – en onder het toeziend oog van het lief – alles passen. Hij betaalt enkel voor de artikelen die hij wil houden. De rest kan hij kosteloos terugsturen.

Redactrice Isa testte het uit

Of beter: haar lief Matt testte OUTFITTERY uit.

Hij vulde eerst de vragenlijst in.

Outfittery

Outfittery

Outfittery

Outfittery

Daarna nam Ramon van OUTFITTERY contact met hem op om nog wat extra vragen te stellen, en niet veel later kreeg hij een berichtje dat zijn persoonlijke box was gearriveerd. Hij leek wel een kind in een snoepwinkel, zo blij was hij. Zijn eigen box VOL met kleren. Er zaten drie outfits in de box: een zomerse look met short en T-shirt, een trendy en casual outfit voor overdag en een classy daglook. Allemaal mét bijpassende schoenen en riem.

Outfittery

OUTFITTERY

Matt kon zich het meest vinden in de casual outfit: een lange broek (die hem als gegoten zat), een cool vestje en een los T-shirt. Hij zou die items ook zelf uit de kast trekken. De andere dingen stopte hij terug in de box en stuurde hij kosteloos terug naar OUTFITTERY. Hij zocht op de prijslijst hoeveel zijn gekozen artikels kostten en betaalde die. Supereenvoudig.

OUTFITTERY is niet alleen fantastisch voor mannen die shoppen haten of geen idee hebben wat ze moeten kopen, want ook mannen die weinig tijd hebben om te winkelen – maar wel weten wat ze willen – vinden hier hun gading.

De voordelen

  1. Je woonkamer is je pashokje: geen wachtrijen, lekker chill en je kan de kleren zo vaak passen als je wil.
  2. Aan de hand van de vragenlijst krijgt OUTFITTERY een goed idee van jouw stijl.
  3. Het retourneren is gemakkelijk en neemt amper tijd in.
  4. Het is nóg leuker dan online shoppen, want bij OUTFITTERY kan je alles passen. Geen miskopen, dus.

Wil je het zelf eens proberen? Surf dan naar www.outfittery.be.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.