Home FASHION & BEAUTY De nieuwste haartrend voor blondines: snowlights

De nieuwste haartrend voor blondines: snowlights

Want highlights zijn zo 2015

Instagram: hairbymarissasue
Goudblonde lokken doen je zomers gloedje nog beter uitkomen, maar tijdens de winter komt een koele, asblonde kleur heel natuurlijk over. Snowlights is een nieuwe haarkleurtrend die overgewaaid komt uit Londen en perfect is voor blondines.

De techniek werd uitgevonden door haarstyliste Chloe Ascott. Zij werkt in Londen in het salon ‘Hare & Bone’. Hoe gaat zij nu precies te werk? Net zoals bij highlights worden er verschillende tinten in het haar aangebracht. Bij snowlights gaat het om koele kleuren zoals as- en platinablond. Soms kunnen er zelf grijstinten gebruikt worden.
 

Alleen worden ze anders aangebracht. De verschillende tinten worden nonchalant in het haar verwerkt en zo komen de koele kleuren beter tot uiting. Volgens haarstyliste Chloe lijkt het patroon zelfs een beetje op dat van een sneeuwvlokje. De haarkleur werd al bij verschillende celebs gespot. Zo zijn onder andere Gigi Hadid, Rosie Huntington-Whiteley en Jennifer Lawrence fan van snowlights.

Bruin haar? Dan is de haarkleur cherry bombré misschien wel wat voor jou. Chocolate chip cookie hair kan dan weer voor zowel blondines als brunettes. En met lived-in color hoef je zelfs maar twee keer per jaar naar de kapper.