Home FASHION & BEAUTY De dochter van Anna Wintour spreekt

De dochter van Anna Wintour spreekt

Reporters
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb me alvast verschillende keren afgevraagd hoe het zou zijn om Anna Wintour als moeder te hebben. Ome Karl zeggen tegen Karl Lagerfeld, elk jaar mee mogen naar het Met Ball en korting krijgen bij àlle ontwerpers… a girl can dream! Maar hoe het er echt aan toegaat ten huize Wintour weet Bee Schaffer, 26 en de dochter van Anna. Ze sprak met Teen Vogue over haar moeder, mode en hoe ze allebei echte ochtendmensen zijn.

Bee Shaffer mag dan de dochter zijn een van de meest invloedrijke personen in de internationale modewereld, zelf is ze helemaal niet zo into fashion. Ze vertelt Andrew Bevan van Teen Vogue dat ze de meeste dagen gewoon hetzelfde draagt, vaak zelfs – horror! – gewoon een T-shirt en jeans.

Anna blijkt thuis een normale mama, die naar al Bees badmintonwedstrijden ging kijken en door haar dochter als enorm genereus wordt omschreven. Hoewel een kritische noot in de opvoeding hier en daar niet kon ontbreken. De pogingen tot zangcarrière van de jonge Bee konden bijvoorbeeld niet op applaus rekenen, zo komen we te weten. Ouch

Het imago van ijskoningin Anna Wintour vindt Bee absurd. "Ze is gewoon een baas. Dan is het toch niet zo raar dat ze mensen vraagt om dingen te doen?"

Meer lezen over Anna Wintour? Dan moet je hier en hier zijn.