Home FASHION & BEAUTY De beste fashion quotes van het jaar

De beste fashion quotes van het jaar

Reporters
2013 zit er bijna op en dat betekent eindejaarslijstjes. Omdat ook mode-iconen af en toe wel eens iets belachelijks/hilarisch/verrassends zeggen, zochten wij de beste fashion quotes van het voorbije jaar bij elkaar. Enjoy!
 • Karl Lagerfeld probeerde zijn belediging aan het adres van Adele goed te praten… maar maakte het nog net iets erger: "Ik heb nooit gezegd dat ze dik was, alleen een beetje mollig. Mollig is niet dik, maar voor zo'n mooi meisje… Nadien is ze wel acht kilo afgevallen dus ik denk dat mijn boodschap niet zo slecht was."
   

 • Kate Moss over sociale media: "Ik zie niet in waarom het interessant zou zijn. Ik ben niet zo anders als de rest."
   

 • Kanye West bleef minder bescheiden – duh: "Ik word de eerste hiphopdesigner en daarom word ik groter dan Wal-Mart."
   

 • Model van het moment Edie Campbell relativeerde haar job: "Zeggen dat het zenuwslopend is, is een beetje belachelijk. Ik bedoel: hoe moeilijk kan het zijn om heen en weer over een rechte lijn te wandelen? Je zet gewoon je ene voet voor de andere, mensen doen het iedere dag."
   

 • Alber Elbaz, ontwerper van Lanvin, bleek een man van het volk: "Ik hou van eerste klas, maar niet van de mensen. Ik hou van goede restaurants, maar ik eet liever McDonalds. Ik ben graag perfect, maar ik hou niet van perfectie. Ik vind het gevaarlijk: er is niks na perfectie."
   

 • Prins William over royal baby George: "Hij heeft z'n moeders looks, gelukkig, en veel meer haar dan ik, thank God!"
   

 • Alexa Chung in haar eerste boek It: "Eruitzien alsof je geen moeite hebt gedaan kost veel moeite. Als ik nieuwe All Stars koop, neem ik thuis eerst de tijd om ze vol modder te smeren zodat ze er niet zo proper blijven uitzien."
   

 • Isabel Marant heeft het gehad met de Franse politiek: "Als ik mijn label zou runnen zoals de regering het land, dan zou ik niet staan waar ik nu ben."
   

 • Victoria Beckham kwam in 2013 onverwacht grappig uit de hoek: "Ik ben leuk! Iedereen denk op voorhand dat ik een koe ben. Maar ik snap het wel, ik denk hetzelfde als ik de foto's zie."
   

 • En tenslotte de onnavolgbare Donatella Versace: "Mijn stijl is niet zo speciaal: ik draag hoge hakken, strakke broeken en diamanten."

Laten we hopen op even veel topuitspraken in 2014!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.