Home FASHION & BEAUTY De 5 grote parfumliefdes van je leven

De 5 grote parfumliefdes van je leven

Ja, je garderobe moet voldoende basisstukken bevatten, maar dat kan ook gezegd worden over je parfumcollectie. Dit zijn dé vijf geurtjes die je ooit had (en anders moet je ze dringend aanschaffen. Afwisseling is belangrijk, right?). Wij spelen memory vanaf nu met geurtjes!

Happy van Clinique

happy

Toen je mama je uit je wieg tilde, droeg ze de geur al. Hij herinnert je dus aan je jeugd en aan de belangrijkste vrouw in je leven toen. En eigenlijk wil je de traditie best verderzetten en Happy voortaan over je eigen hals sprayen. Al was het maar omdat er tegelijk met de sprankelende bloemen- en citrustoetsen ook zoete herinneringen uit het flesje lijken te komen. Plus: Miranda Kerr draagt ’m ook!
 

Tommy Girl van Tommy Hilfiger

tom

Plots – lees: vroeger dan je lief was – moest je naar de middelbare school. En even plots kwam daar de interesse in jongens om de hoek loeren. Met je vriendinnen zette je je eerste stappen in de wereld van make-up. Mascara testen, plakkerige lipglossjes uitproberen, je benen ontharen… en een geurtje zoeken dat bij je past. Blijkbaar paste Tommy Girl met zijn energieke bloem- en houtnoten bij iedereen, want ál onze besties droegen ’m.
 

Amor Amor van Cacharel

amor

Oh, je eerste liefje weet het vast nog goed: hij kon je bijna niet knuffelen zonder zelf ook onder Amor Amor te komen zitten, de sensuele, romantische geur met extracten van zwarte bessen, jasmijn en vanille. Het parfum werd gepromoot als dé geur van de liefde en een ode aan de romantiek, en voor jou was dat ook zo. Eigenlijk gebruik je hem nog altijd – and that’s fine! #doenwijook
 

Be Delicious van DKNY

be delicious

Zowel het flesje als de welbekende appelgeur blijven erg populair. Dat bewijzen de vele edities die ondertussen van dit parfum zijn uitgebracht (City Blossom, Fresh Blossom Art, etc.). De modellen voor de campagne zijn al even geliefd in de fashion bizz: van Marloes Horst tot Lara Stone. In dit geval vinden we het niet erg om te ruiken alsof we een hele middag in een brik appelsap hebben doorgebracht.

CK One van Calvin Klein

ck one

En dan word je ouder en wil je ook volwassener geurtjes gaan dragen. En een dosis stoer past ook wel bij je. Dan is er een gepaste oplossing: uniseks parfums, lees: elegante, pittige geurtjes waarmee zowel jij als je lief lustig in het rond kunnen sprayen. Wel zo goedkoop! En in je hoofd hoor jij al helemaal bij de edgy modellen uit de campagne (lees: jeans, peace & love).

Foto's: Ici Paris XL

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.