Home FASHION & BEAUTY Dankzij dit trucje is je Beautyblender in 1 minuut weer squeaky clean

Dankzij dit trucje is je Beautyblender in 1 minuut weer squeaky clean

Instagram: beautyblender
We gebruiken dagelijks een make-upkwast (of spons) om ons op te maken, maar ze schoonmaken doen we net iets minder vaak. Het is een karweitje dat we meestal zo lang mogelijk uitstellen, maar nu hebben we net een handig trucje ontdekt waardoor je Beautyblender meteen weer proper is. Een must try!

Een make-upspons zoals een Beautyblender is ideaal om foundation en andere vloeibare producten aan te brengen. Ze geeft een perfecte dekking én de gezonde glow krijg je er gratis en voor niets bij. Alleen is het vaak niet zo aangenaam om die items schoon te maken. Gelukkig heeft een enthousiaste Twitteraar een handig trucje gevonden waardoor je favoriete spons in 60 seconden weer squeaky clean is. Thanks, girl!
 

Wat moet je nu precies doen? Neem een kommetje en vul het met warm water. Voeg vervolgens een druppeltje afwasmiddel toe. Je kan hier al stoppen en je Beautyblender onderdompelen en uitwringen tot ‘ie weer schoon is, maar Laureen heeft nog een laatste tip voor ons. Leg je spons in de kom en zet die  één minuutje in de microgolfoven. Spoel je make-uptool uit als het water afgekoeld is. Je zal zien dat al het product verdwenen is uit de spons én het is ook een uitstekende manier om komaf te maken met bacteriën.
 

Haar trucje heeft ondertussen al 2.900 retweets en bijna 10.000 likes gekregen. Ook hebben veel andere make-uplovers het geprobeerd en hebben die als bewijs een foto gepost van het resultaat. Indrukwekkend!
 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.