Home FASHION & BEAUTY Dankzij deze zalige handtas kan je vanaf nu overal van een wijntje...

Dankzij deze zalige handtas kan je vanaf nu overal van een wijntje genieten

Schol!

BellaVitaBags.com
Hoe vaak heb je al niet gedacht: had ik nu maar een glas wijn bij de hand? Na een helse dag op kantoor of wanneer je nog maar eens moet wachten omdat je trein vertraging heeft. Nu hebben we altijd tot thuis moeten wachten om even te ontspannen, maar dankzij deze geniale handtas heb jij je favoriete fles vino altijd bij de hand. Schol!

Bij Bella Vita hebben ze een handtas ontwikkeld waar je tot twee flessen wijn kan in bewaren. Elke tas bevat een plastic zakje dat je na gebruik opnieuw kan vullen. Dit steek je vervolgens in een afgezonderd zijvakje. Zo loopt de wijn zeker niet uit in je handtas.
 

handtas

Bovendien zie je langs de buitenkant helemaal niets speciaals aan de tas. Het is pas wanneer je het flapje aan de zijkant openklapt dat er een opening tevoorschijn komt. Last but not least kreeg deze uitvinding ook een toepasselijk naam met zich mee: de ‘PortoVino totes’.
 

handtas

Voor een handtas betaal je ongeveer 70 euro en er is uiteraard nog genoeg plaats om al je andere spullen in te bewaren. Helaas zijn we net te laat om er eentje voor valentijn te bestellen, maar binnen enkele maanden is het Pasen. Laat die paaseitjes dus maar voor wat ze zijn en schaf je deze handige tas aan. Rosé all day!
 

Ook deze uitvindingen zijn echt geweldig:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.