Home FASHION & BEAUTY Fashion Dag van de Belgische mode: shop onze favoriete stuks

Dag van de Belgische mode: shop onze favoriete stuks

Koop vandaag Belgisch, mét korting!

De collega’s van Belmodo riepen vandaag uit tot Dag van de Belgische mode. Een dag waarop we extra aandacht besteden aan merken van eigen bodem. Koop jij vandaag ook 100% Belgisch? Laat je inspireren door onze favoriete stuks, ze zijn het bewijs dat je het écht niet ver hoeft te zoeken.

Waarom Belgisch kopen?

Steeds meer bekende internationale modemerken sturen de boodschap de wereld in dat hun producten op een ethisch verantwoorde manier worden gemaakt. Toch is het voor ons als gewone consument moeilijk om zeker te weten of een merk nu al dan niet duurzaam is. Een van de vele (duizenden!) voordelen – een beetje chauvinisme is vandaag op z’n plaats – van Belgisch shoppen is dat je met je aankoop de lokale economie steunt.

Hebben we je overtuigd en heb je zin gekregen om het Belgische modelandschap verder te verkennen, neem dan zeker eens een kijkje op ikkoopbelgisch.be. Daar vind je alle Belgische merken, van mode en accessoires tot interieur, verzameld op één platform. We durven te wedden dat je bij de helft zal zeggen: ‘Aha, is dat ook Belgisch?’ Bovendien geven heel wat winkels je vandaag korting, bekijk hier het lijstje met deelnemende merken en speciale kortingscodes. Hoog tijd dus om het wat dichterbij te gaan zoeken.

Draag of shop je vandaag stuks van eigen bodem? Ontdekte je een nieuw Belgisch merk dat je heeft kunnen verrassen? Deel het dan met de hashtags #dagvandebelgischemode, #belmodo en #ikkoopbelgisch.

Check onze Instagrampagina voor de Belgische treasures van onze redactrices.

Shop onze Belgische favorieten

1 / 12
Livthelabel
Nanouk
Atelier Clash
CKS
BeGummy
JuliaJune
Nunu
Eskimo
JBC
Lilirooz
OMSK
SVNTY
Livthelabel
Livthelabel

Lange Bomber – € 69,99.

Nanouk
Nanouk

T-Shirt – € 55.

Atelier Clash
Atelier Clash

Ring ‘Oui’ – € 49,95.

CKS
CKS

Rok – € 69,99.

BeGummy
BeGummy

Onesie – € 49,99.

JuliaJune
JuliaJune

Trui – € 169.

Eskimo
Eskimo

Pyjama – € 59,95.

Lilirooz
Lilirooz

Kraagje – € 85.

OMSK
OMSK

Sweater – € 55.

SVNTY
SVNTY

Hemd met borduursel – € 119.

Lees ook: