Home FASHION & BEAUTY Fashion CUTE: Uniqlo brengt een collectie uit die geïnspireerd is op Minnie Mouse

CUTE: Uniqlo brengt een collectie uit die geïnspireerd is op Minnie Mouse

Wij zijn op slag verliefd!

© Uniqlo

Een nieuw seizoen dat lonkt, is het perfecte excuus om jezelf op een nieuwe garderobe te trakteren. En daarvoor hebben we iets heel speciaals in petto voor jou. Uniqlo lanceert namelijk een capsulecollectie die helemaal in het teken staat van Minnie Mouse. En laat ons duidelijk zijn: wij zijn op slag verliefd!

Teamwork makes the dream work‘ luidt het motto klaarblijkelijk bij Uniqlo. Vorig jaar werkte de Japanse kledinggigant namelijk samen met de wereldberoemde kunstenaar KAWS voor een heuse Sesamstraat-collectie. Een slimme zet als je weet hoe vlot Ernie, Elmo en Koekiemonster over de toonbank gingen… Dit jaar komt Uniqlo met opnieuw met knaller van een collab, want hun gloednieuwe capsulecollectie staat helemaal in het teken van de überschattige Minnie Mouse. De collectie bestaat voornamelijk uit coole athleisure wear, ofte vrijetijdskledij. Denk maar aan een comfy trui, T-shirts, maar ook trendy items zoals een vissershoedje en een sportief tasje.

Lokaal talent

Voor deze capsulecollectie zocht Uniqlo het talent bovendien in eigen land. De designs zijn namelijk van de hand van Ambush, een modemerk dat bekend staat om zijn pop-art geïnspireerde ontwerpen mét een hippe Tokyo vibe. Ontwerpster Yoon ziet met de collab alvast een droom in vervulling gaan, want de kans dat haar ontwerpen in heel wat kleerkasten zal prijken, schatten ook wij erg hoog in. De liefde voor het oh zo populaire muisje staat dan ook centraal: van een simplistisch hart tot handjes die het woord ‘love’ vormen. Waar ons hart helemaal sneller van gaat slaan? Dat is dat je de unieke ontwerpen aan een zacht prijsje kan scoren.

PS de hele collectie zal te koop zijn in alle Uniqlo-winkels in heel België, en sommige items zijn ook vanaf maandag 27 februari beschikbaar via de webshop.

1 / 8
T-shirt
Sweater
Tasje
T-shirt
T-shirt
Petje
T-shirt
T-shirt
T-shirt
T-shirt

€ 14,90

Sweater
Sweater

€ 49,90

Tasje
Tasje

€ 19,90

T-shirt
T-shirt

€ 14,90

T-shirt
T-shirt

€ 14,90

Petje
Petje

€ 19,90

T-shirt
T-shirt

€ 14,90

T-shirt
T-shirt

€ 14,90

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.