Home FASHION & BEAUTY Fashion CUTE: dankzij H&M kunnen mama’s en hun mini’s deze zomer in matching...

CUTE: dankzij H&M kunnen mama’s en hun mini’s deze zomer in matching outfits flaneren

Je kan deze überschattige lijn vanaf vandaag scoren!

De Zweedse fashiongigant H&M valt dit seizoen niet te stoppen. Vorige week lanceerde de modeketen haar nieuwste bruidscollectie voor zowel de zomerbruid als haar gasten. Deze week weet H&M dan weer alle moederhartjes te veroveren met een überschattige collectie voor mama’s en hun mini’s. De hashtag #twinningiswinning is hier wel degelijk op zijn plaats…

Je in dezelfde outfit hullen als die van je kleine prinses is hotter dan ooit, en dat heeft ook H&M als de beste begrepen. Hoewel we daarbij meestal over coole sweaters praten, lanceert de Zweedse modeketen nu een ‘You and Me’-lijn vol dromerige stofjes en silhouetten. Denk aan playsuits in een tropisch print en witte frivole jurkjes die je nu al naar die warme zomeravonden doen verlangen.

Stijlvol ravotten

H&M laat ook bewust die nauw aansluitende pasvorm achter zich. Zowel de jurken als de jumpsuits en de topjes zitten lekker wijd, zodat jij en je kleine bengel naar hartenlust kunnen ravotten in het park tijdens een picknick. Ons favoriete stuk? De gestreepte linnen jumpsuit. Combineer met een paar slippers, een rieten tas en een zonnebril, en je bent helemaal klaar voor een zomers dagje in de stad of aan het strand.

Wil jij een van deze überschattige outfits in jouw kast en die van je mini zien hangen? Dan kan je maar beter snel zijn, want de collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de online shop en in de winkels.

1 / 6
You and Me
You and Me
You and Me
You and Me
You and Me
You and Me
You and Me
You and Me

€ 29,99 – H&M

You and Me
You and Me

€ 24,99 – H&M

You and Me
You and Me

€ 24,99 – H&M

You and Me
You and Me

€ 24,99 – H&M

You and Me
You and Me

€ 34,99 – H&M

You and Me
You and Me

€ 19,99 – H&M

Meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.