Home FASHION & BEAUTY Fashion Odette Lunettes komt met 14 nieuwe brilmonturen én 7 paar sneakers

Odette Lunettes komt met 14 nieuwe brilmonturen én 7 paar sneakers

Je spotte enkele van de nieuwe monturen al op de snoeten van de 'Blind Getrouwd'-kandidaten.

Odette Lunettes zette donderdagavond in Antwerpen onder veel BV-belangstelling een nieuwe pop-upseizoen in. Naast 14 nieuwe brilmonturen vind je nu ook sneakers in de shops van Eline De Munck.

Shops? Jawel, want naast de gekende tijdelijke winkel op de Meir in Antwerpen opent vandaag een vestiging in Gent. De komende maanden kan je op het adres Kalandeberg 7 terecht voor de brillen en zonnebrillen van Odette Lunettes én voor de sneakers die Eline in samenwerking met het Antwerpse modemerk SVNTY ontwierp.

Het gaat om drie sneakermodellen, die telkens in twee of drie kleuren te verkrijgen zijn: de Robot, de Antwerp en de Flex. De Robot in bladgoud is de eyecatcher van de collectie én de favoriet van Eline. ‘Voor de sneakers zijn we vanuit hetzelfde standpunt vertrokken als voor de brillen: de sneakers zijn speciaal, maar toch draagbaar door het tijdloze design’, vertelt ze. Voor de Flex betaal je € 189, voor de Antwerp geef je € 199 en aan de Robot ben je € 219 kwijt.

Minder blind

Eline De Munck bewees de voorbije vier jaar dat ze een zakenvrouw als geen ander is door van Odette Lunettes een vaste waarde te maken. Onlangs kwam ze met alweer een geniale marketingzet: ze schonk net voor de opnames van de reünieaflevering van ‘Blind Getrouwd’ enkele brillen uit de nieuwe collectie aan een paar kandidaten. En of het een geslaagde stunt was: Twitter kon niet ophouden over de nieuwe looks van Victor, Line, Annelies, Jolien, Stijn en Joke. ‘Ik heb de kandidaten van “Blind Getrouwd” dan toch iets minder blind gemaakt’, lacht De Munck.

Vanaf vandaag kan je tijdens de komende maanden in het prachtige Osterriethuis op Meir 85 (tegenover C&A) terecht in de tijdelijke winkel van Odette Lunettes. In Gent blijft de shop op Kalandeberg 7 tot en met 31 juli open. Je shopt de brillencollecties en de sneakers ook online.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.