https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty CUTE: dit kleine meisje schittert in een reclamespotje van Pantene

CUTE: dit kleine meisje schittert in een reclamespotje van Pantene

Chanco is een regelrechte hit in Japan en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom.

Meestal zien we modellen of beroemdheden met weelderige lokken voorbijkomen in reclamespotjes over shampoo, maar bij Pantene besloten ze om het voor hun laatste spot over een andere boeg te gooien. Zo kozen ze namelijk niet voor een bekend gezicht, maar voor een baby met een bos haar om jaloers op te zijn.

De afgelopen jaren hebben we heel wat bekende gezichten zien passeren in de reclamespotjes van Pantene. Denk bijvoorbeeld maar aan Selena Gomez en Priyanka Chopra. Toch heeft het merk onlangs besloten om een andere kant op te gaan. Zo kozen ze namelijk voor de kleine Chanco, een klein meisje uit Japan dat afgelopen maand haar eerste verjaardag vierde.

Foto’s van Chanco werden voor het eerst opgepikt eind 2018. Iedereen was namelijk onder de indruk van haar lange, bruine lokken en we kunnen ze eerlijk gezegd geen ongelijk geven. Wat een volume! Bij Procter & Gamble dachten ze er blijkbaar net ze over, want enkele weken na haar eerste verjaardag (op 23 december) kreeg het meisje een modellencontract aangeboden. Directeur Yoshiaki Okura had over haar gelezen in het magazine People en heeft vervolgens haar moeder gecontacteerd. ‘De persoonlijkheid en het karakter van Chanco past perfect bij het beeld dat wij van een hedendaagse vrouw hebben’.

The Hairy Tale

Niet veel later was het officieel zover, want op 7 januari heeft het meisje haar debuut gemaakt op de Japanse televisie. Daarnaast is Chanco ook te zien in nog een ander spotje voor Pantene namelijk ‘The Hairy Tale’. Het resultaat zie je in onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: