Home FASHION & BEAUTY Beauty KAPSELTREND: deze celebs bewijzen dat de lage paardenstaart weer helemaal in is

KAPSELTREND: deze celebs bewijzen dat de lage paardenstaart weer helemaal in is

En je hebt er geen haarstyliste voor nodig!

lage paardenstaart
Photonews

Is het voor jou ook te warm om je haar los te laten, maar ben je echt niet goed in opsteekkapsels? Maak je dan maar geen zorgen, want het enige wat je nodig hebt, is een haarrekkertje. Heel Hollywood is de laatste tijd namelijk in de ban van een lage paardenstaart. Wij zetten alvast onze favoriete looks op een rijtje.

1 / 5
Sarah Paulson
Mandy Moore
Sandra Bullock
Thandie Newton
Olivia Munn
Sarah Paulson
Sarah Paulson

Ook als je kort haar hebt zoals Sarah Paulson, kan je je lokken perfect in een lage paardenstaart doen. Werk je look af met een paar opvallende oorbellen and you’re good to go.

Mandy Moore
Mandy Moore

Wie net zoals Mandy Moore erg lang haar heeft, ziet er al snel heel chique uit met een laag staartje. Trek een nauwsluitend jurkje aan en je ben helemaal klaar voor een date night met je lief.

Sandra Bullock
Sandra Bullock

Is een strakke paardenstaart voor jou iets te klassiek? Trek je voorste lokken dan uit de staart en geef ze eventueel wat textuur met een krultang. Heel makkelijk, maar het lijkt wel alsof je net van de kapper komt.

Thandie Newton
Thandie Newton

Thandie bewijst met onderstaande foto dat een paardenstaart echt bij iedereen kan. Zeker bij warme temperaturen en als het vochtig is, is een staart het ideale redmiddel als je kroeshaar hebt. Hier koos ze voor een zijstreep, maar je kan ook je scheiding in het midden houden. Zo ziet je gezicht er iets langer en slanker uit.

Olivia Munn
Olivia Munn

Als je meer van de messy staartjes bent, bevestig je je elastiekje gewoon iets lager. Deze haarstijl werkt het best op golvend haar, maar ook met een textuurspray kan je dit resultaat creëren.

Lees ook: