Home FASHION & BEAUTY COOL: & Other Stories slaat de handen in elkaar met een van...

COOL: & Other Stories slaat de handen in elkaar met een van onze favoriete schoenenlabels

En de campagnefoto's zijn van de hand van een Belgische fotografe!

Instagram: @toms
Leuk nieuws op deze grijze dinsdag: de Zweedse modeketen & Other Stories slaat de handen in elkaar met een van onze favoriete schoenenlabels. De eerste campagnebeelden zien er alvast veelbelovend uit! 

We laten je niet langer in spanning: het schoenenlabel in kwestie is TOMS, bekend om zijn comfy sneakers en 'instappers' gebaseerd op de typisch Argentijnse espadrilles.

Het Californische merk, dat in 2006 werd opgericht door de Texaan Blake Mycoskie, is een zogeheten for-profitorganisatie. Concreet: voor elk paar schoenen dat je koopt, wordt een nieuw paar geschonken aan een kind dat in armoede leeft in Argentinië, Ethiopië, Guatemala, Haiti, Mexico, Rwanda, Zuid-Afrika of de VS
 

 

Een foto die is geplaatst door TOMS (@toms) op

Ook & Other Stories draagt zijn steentje bij: dankzij deze samenwerking steunt het Zweedse label met elk stuk van de collectie een maand Engelse les via het Magic Bus Women’s Scholarship Fund
 

'Mooie prints en levendige kleuren'

Volgens Georgine Le Toqueux, designer bij & Other Stories, mogen we comfortabele schoenen met mooie prints en levendige kleuren verwachten.

& Other Stories

Ook de campagne is er een om vrolijk van te worden: het Texaanse model Erin Wasson werd door de Belgische Nathalie Joos, fotografe en oprichtster van de blog Talesofendearment.com, gefotografeerd in het zonnige Los Angeles. Een knipoog naar de Californische roots van het schoenenlabel.
 

& Other Stories

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.