Home FASHION & BEAUTY Beauty Cider and spice hair is dé haarkleur voor wie haar lokken een...

Cider and spice hair is dé haarkleur voor wie haar lokken een winterse toets wil geven

Onze afspraak bij de kapper staat al geboekt.

hair
Instagram: ryan.weeden

Het seizoen van pumpkin spice is bijna voorbij, maar gelukkig hebben wij een waardige vervanger gevonden. Zeker als het op kapseltrends aankomt, want ‘cider and spice hair’ zorgt voor de nodige dosis warmte in je coupe. Uitprinten en meenemen naar de kapper, dus!

Nu de koude winterdagen officieel in ons land zijn, kunnen we wel een dosis warmte gebruiken. En dan hebben we het niet alleen over fleecedekentjes en hete chocolademelk. Ook je haarkleur kan wel een warme toets gebruiken, en daarom komt de kapseltrendcider and spice hair’ goed van pas.

What would you name this color? ? By @ryan.weeden #ryanweeden

A post shared by Ryan Weeden | MOB (@ryan.weeden) on

Het gaat om een mix van bruine en blonde tinten, en het resultaat ziet er echt fantastisch uit. Bij deze haarkleur kiest je kapper redelijk grote plukken haar en geeft hij die een warm accent. Daarbij ligt de focus op je gezicht.

SNIP SNIP #haircut #texture #shag #anhcotran

A post shared by Los Angeles | NYC Hairstylist (@anhcotran) on

Ben jij na het zien van deze inspiratiefoto’s helemaal verliefd geworden? Vraag je kapper dan om een mix van warme tinten en laat hem bij wijze van fris accent nog enkele blonde astinten toevoegen. Bonus: het resultaat ziet er erg natuurlijk uit en je hoeft zeker niet om de zes weken je uitgroei te laten bijwerken. Waar kunnen we tekenen?

Op zoek naar een kapper? Ontdek de beste salons in je buurt via FlairHair.be.

Nog meer kapselinspiratie: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.