Home FASHION & BEAUTY Fashion Billy Porter daagt volgers uit om zijn Met Gala-look na te bootsen...

Billy Porter daagt volgers uit om zijn Met Gala-look na te bootsen (en het resultaat is fantastisch)

Van tapijten tot fruit: alles wordt in de strijd gegooid. 😂

© Getty

Nu we al een hele tijd flink in ons kot blijven, slaat bij sommigen de verveling genadeloos toe. Hoog tijd dus om je verborgen talenten te ontdekken, en Billy Porter weet alvast hoe. De acteur lanceerde gisteren zijn allereerste fashion challenge waarbij hij zijn volgers uitdaagt om zijn Met Gala-look na te bootsen. Een uitdaging die prachtige en tegelijkertijd hilarische beelden oplevert…

Vorige week hakte Anna Wintour de knoop definitief door: het glamoureuze Met Gala dat normaal gezien op 4 mei zou plaatsvinden, wordt gecanceld. Een logische beslissing, maar dat neemt niet weg dat heel wat celebs hartstochtelijk naar de modieuze avond uitkeken. Het enige wat hen nu rest is herinneringen bovenhalen van het Met Gala van vorig jaar. En dat bracht Billy Porter op een lumineus idee.

Hij lanceerde gisteren onder de hashtag #BillyPorterFashionChallenge een uitdaging waarbij zijn volgers zijn Met Gala-look van 2019 moeten nabootsen. Enige regel: ze moeten de look recreëren met spullen die ze thuis hebben liggen.

Golden boy

Een opdracht die dus niet van de poes is, want Porters outfit was jaw-dropping. De man werd letterlijk de rode loper op gedragen en flaneerde er vervolgens in een gouden pak van The Blonds dat gepaard ging met een paar enorme vleugels. Oh, en een paar op maat gemaakte Giuseppe Zanotti-schoenen met bladgoud. Toch gingen enkele enthousiaste volgers de uitdaging meteen aan en postten ze al snel hun interpretatie van de engelachtige look van de ‘Pose’-acteur. Van tapijten tot fruit: zowat alles werd in de strijd gegooid. Wij kunnen nu al niet wachten tot de volgende uitdaging op zijn Instagramaccount verschijnt.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.