Home FASHION & BEAUTY Fashion WE WANT: Beyoncé toont eerste items uit haar Ivy Park-collectie met Adidas

WE WANT: Beyoncé toont eerste items uit haar Ivy Park-collectie met Adidas

De collectie is vanaf 18 januari beschikbaar.

beyoncé
© Getty

Heb jij je voorgenomen om dit jaar meer te gaan sporten, maar mis je nog wat motivatie? Maak je dan maar geen zorgen, want Beyoncé haar langverwachte collectie met Adidas krijgt je in no time op de loopband. De zangeres toonde gisteren namelijk enkele items op haar Instagramaccount en die zien er alvast veelbelovend uit.

Midden december liet Beyoncé voor het eerst een sneak peek zien van de collectie. Zo zou deze een nieuwe versie van de iconische Samba-sneaker bevatten en zou de lijn verder uit heel wat donkerrode items bestaan. Last but not least liet de zangeres nog een bomberjack zien en een paar gouden juwelen zoals armbanden, oorbellen en zelfs een grill.

Nu, een dikke week voor de lancering, laat Queen B opnieuw enkele items uit haar Ivy Park-collectie met Adidas zien. Op haar Instagram kan je nu het resultaat van een prachtige fotosessie bewonderen en dit samen met een bijhorende video. In een van de beelden krijgen we de zangeres te zien in een bordeaux bodysuit met pofmouwen en enkele oranje details. Looking good, Bey!

Als we naar de rest van de items kijken, zien we duidelijk dat de kleuren bordeaux en oranje de basis vormen voor deze collectie met Adidas. In de bijhorende video zien we namelijk een aantal leggings, topjes en sneakers in hetzelfde kleurenpalet voorbijkomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Geef de komende dagen dus niet al je geld uit in de solden, want de langverwachte collab is vanaf 18 januari beschikbaar.

Lees ook: