Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: deze betaalbare getinte dagcrème krijgt online lovende reviews

BEAUTYTIP: deze betaalbare getinte dagcrème krijgt online lovende reviews

Je betaalt er nog geen 10 euro voor.

dagcrème
© cottonbro via Pexels

Met het mooie weer van komend weekend wissel jij je foundation wellicht liever in voor een iets lichtere variant. Een bb cream of een getinte dagcrème is de ideale vervanger en online is er alvast één exemplaar dat lovende reviews krijgt. Het beste nieuws? Hij is nog eens budgetproof ook!

Het kwik stijgt komend weekend vlotjes boven de twintig graden en met een beetje geluk krijgen we zelfs zomerse temperaturen van 25 graden. Wat je dus zeker niet mag vergeten, is om je make-up aan te passen. Een dikke laag foundation is bij zo’n warm zomerweer allesbehalve aangenaam, maar gelukkig bestaan er ondertussen al heel wat geslaagde alternatieven. Denk bijvoorbeeld maar een bb cream of een getinte dagcrème.

Online, en dan vooral op YouTube, is er alvast één exemplaar dat lovende reviews krijgt. Enter: de Bare With Me Tinted Skin Veil van NYX Professional Makeup. Waarom zijn beautygoeroes nu zo’n fan van dit product? Wel, het product zorgt ervoor dat je huid er gezond en glanzend uitziet. Daarnaast is hij ook beschikbaar in twaalf uiteenlopende tinten.

YouTuber Jasmine Brown vertelde in een van haar video’s waarom ze zo enthousiast is over dit beautyproduct. ‘Hij voelt ontzettend licht aan en daarnaast ziet mijn huid er egaal en gehydrateerd uit’. Klinkt als een item dat de komende zomermaanden niet in onze collectie mag ontbreken!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Bare With Me Tinted Skin Veil Foundation is online te koop en dit voor 9,95 euro.

Lees ook: