Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: van dit betaalbare serum wordt er om de minuut eentje verkocht

BEAUTYTIP: van dit betaalbare serum wordt er om de minuut eentje verkocht

Verschillende klinische studies zijn alvast erg lovend over de werking.

serum
© Getty

Is jouw serum net op of heb je er altijd al eentje willen proberen? Dan is het Hyaluronic Acid Serum van L’Oréal Paris wellicht iets voor jou. Sinds zijn lancering in de Verenigde Staten is het product namelijk op korte tijd erg populair geworden. Zo wordt er om de minuut een exemplaar verkocht!

Waarom is het serum nu net zo populair? Verschillende klinische studies, die uitgevoerd werden door diverse onafhankelijke instituten, waren lovend over de werking van het product en dit op verschillende huidtypes. Uit de resultaten blijkt namelijk dat rimpels na een testperiode van twee weken voor 47% minder zichtbaar waren. Voor fijne lijntjes ging het zelfs over 60%, en dit na een periode van zes weken.

Hyaluronzuur

Het steringrediënt van het serum is hyaluronzuur, wat de laatste jaren enorm populair geworden is op vlak van huidverzorging. Dit ingrediënt gaat je huid voorzien van de perfecte dosis vocht en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen. Daarnaast voelt je huid na gebruik ook een stuk soepeler en steviger aan.

Het Hyaluronic Acid Serum van L’Oréal Paris bevat verder twee types hyaluronzuren, namelijk een micro- en macro-hyaluronzuur. Het eerste gaat diep in je huid dringen en zo zichtbaar fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het tweede type zorgt er dan weer voor dat je gelaat goed gehydrateerd is en soepel aanvoelt. Het product gaat je huid dus zowel langs binnen als langs buiten verzorgen.

Bij ons is het serum sinds deze maand verkrijgbaar en dit voor 21,99 euro.

Lees ook: