Home FASHION & BEAUTY Beauty Beautylovers opgelet: zo ziet elke winkel van Di er binnenkort uit

Beautylovers opgelet: zo ziet elke winkel van Di er binnenkort uit

Fan van YouTuber Zoella? Lees dan zeker verder.

Als jij urenlang kan rondslenteren tussen de make-up en je handen na een halfuur al vol streepjes staan om kleuren te testen, dan hebben wij voor jou een (ver)nieuw(d) walhalla gevonden. Alle winkels van Di hebben een frisse make-over gekregen en je vindt er bovendien een paar nieuwe, exclusieve merken.

Je wist het misschien nog niet, maar bij Di vind je best veel beautymerken die je in andere cosmeticawinkels niet kan kopen. We denken dan aan Physicians Formula (de nummer één in Amerika), The Balm (bekend van de Mary-Lou Manizer highlighter) en natuurlijk de Real Techniques make-upkwasten: love, love, love! Bij die exclusieve merken zit voortaan ook Zoella Beauty, de cosmeticalijn van YouTuber Zoe Sugg. Een super girly collectie met heerlijke badproducten, een romige body lotion die Wondrous Whip heet (verslavend!) en schattige toilettasjes.

Eigenlijk was Di tot nu toe dus zo’n beetje onze stiekeme bestemming voor exclusieve beauty stuff, maar we vonden het hoogtijd om ons geheim met jullie te delen. Omdat Di nog volop bezig is om alle winkels in een nieuw jasje te steken, geven we je al een preview van hoe zo’n vernieuwde winkel eruit ziet.

Di in ‘t nieuw

Your browser does not support iframes click here to view the page directly.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.