Home FASHION & BEAUTY Beauty Van aubergine tot karmijnrood: 5 tinten nagellak om deze maand uit te...

Van aubergine tot karmijnrood: 5 tinten nagellak om deze maand uit te testen

Welke is jouw favoriet? 😍

December = feestmaand. Terwijl we al weken naar de perfecte kerst- en nieuwjaarsoutfit aan het speuren zijn, is het belangrijk om ook je nagels niet te vergeten. Wij zetten 5 tinten nagellak op een rijtje om deze maand uit te testen.

1 / 5
Kerstboomgroen
Nude met een toets van perzik
Karmijnrood
Aubergine
Living coral
Kerstboomgroen
Kerstboomgroen

Geen kleur zo perfect om tijdens de feestdagen op je nagels te dragen als kerstboomgroen. Met deze tint kan je niet veel fout doen, aangezien ze bij elke huidskleur past. Nog een reden om dit kleurtje te testen: alle lakjes van Faby zijn niet getest op dieren, 100 % vegan en 10-free (vrij van 10 schadelijke stoffen).

Perception – € 13 – Faby

Nude met een toets van perzik
Nude met een toets van perzik

Wie liever wegblijft van harde kleuren, zal vast en zeker verliefd worden op deze nudekleurige tint met een toets van perzik. OPI liet zich voor deze nagellak inspireren door Machu Picchu, de mystieke stad in Peru. Deze kleur past zowat overal bij. Ideaal voor wanneer je verschillende kerstfeestjes na elkaar hebt en niet elke keer weer van nagellak wil veranderen opdat ‘ie bij je outfit zou passen.

Machu Peach-u – € 14,95 – OPI

Karmijnrood
Karmijnrood

Akkoord, rode nagels tijdens de feestdagen zijn niet bepaald baanbrekend. Deze kleur is echter net dat tikkeltje donkerder, wat je manicure instant glamoureuzer maakt. Bovendien is karmijnrood ook een tint die bij zowat elke huidskleur past.

Read my lips – € 14,95 – ProNails

Aubergine
Aubergine

In het najaar neigen we meer naar donkere tinten zoals nachtblauw en zwart, maar ook aubergine is intussen een vaste waarde in ons winterpalet. Twee laagjes van deze tint kan voor een te intens effect zorgen. De lakjes van OPI zijn echter dekkend genoeg om met één laagje een mooi resultaat te verkrijgen.

My Condor Can-do! – € 14,95 – OPI

Living coral
Living coral

Het team van ProNails lijkt wel een glazen bol te hebben, want nog voor living coral door Pantone werd uitgeroepen tot de kleur van 2019, zat deze vrolijke tint al in hun najaarscollectie. Het parelmoereffect maakt dit lakje perfect voor de feestdagen.

Let love flow – € 14,95 – ProNails

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.