Home FASHION & BEAUTY Beauty NU ONTDEKKEN: zo ziet de make-uplijn van L’Oréal Paris en Isabel Marant...

NU ONTDEKKEN: zo ziet de make-uplijn van L’Oréal Paris en Isabel Marant eruit

Wij kunnen echt niet kiezen uit al die prachtige lipkleuren.

Een tijdje geleden bracht L’Oréal Paris een collectie uit met Balmain en ook nu wist het make-upmerk een bekende modenaam te strikken voor een samenwerking. Zo brengt het merk samen met Isabel Marant een make-uplijn uit. En die kunnen wij vandaag aan jullie laten zien!

In de collectie van Isabel Marant en L’Oréal Paris staat de moderne, zelfstandige vrouw centraal. De lijn kreeg de naam Most Wanted met zich mee en bevat vooral enkele essentials. Ideaal om een coole en sexy look te creëren zoals vele Parisiennes.

Most Wanted

De make-uplijn bestaat uit vijf items waarvan er drie verkrijgbaar zullen zijn in België. Eerst en vooral zit er een matte lipstick in de collectie. De COLOR RICHE, een van de best verkochte lippenstiften, kreeg van de ontwerpster een kleine make-over. In totaal zullen er hier zeven tijdloze tinten beschikbaar zijn, namelijk twee nude, drie rode en twee pruimkleurige tinten.

Verder is er nog de 2-in-1-highlighter AMAZE, een transparante roze tint die geschikt is voor elke huidskleur. Deze dient om een subtiele gloss aan te brengen op zowel je wangen als je lippen.

Last but not least is er nog SHINE, een product dat niet alleen je huidproblemen gaat verdoezelen, maar ook je teint warmer maakt en je gezicht gaat verhelderen.

Alle producten zullen beschikbaar zijn vanaf 19 september en kosten elk 16,99 euro.

Lees ook: