Home FASHION & BEAUTY Beauty Deze jelly highlighter is wellicht het coolste beautyproduct van 2017

Deze jelly highlighter is wellicht het coolste beautyproduct van 2017

Wij zijn door enkel en alleen te kijken al volledig betoverd.

jelly highlighter
Instagram: farsalicare

Elk jaar worden er beautyproducten uitgebracht die onze wenkbrauwen doen fronsen, en dat was bij deze highlighter van Farsali niet anders. Het product heeft namelijk een jellytextuur. Wij kunnen niet wachten om ermee te spelen!

Farsali is een merk dat relatief onbekend is, maar hun producten werden onlangs opgepikt door beautygigant Sephora. Ze hebben slechts drie producten, waaronder een Unicorn Essence en een Jelly Highlighter die meteen onze aandacht trok.

De highlighter kreeg de toepasselijke naam Jelly Beam en heeft een unieke formule. In het potje heeft het product een jellysubstantie, maar wanneer je het aanbrengt, voelt het aan als een gel en heeft het dezelfde finish als een poederhighlighter. Hieronder kan je het product in actie zien:

Multifunctioneel

Hij geeft je een gezonde glow, maar daarnaast is de Jelly Beam-highlighter ook goed voor je huid, want hij bevat een aantal ingrediënten die je huid hydrateren. Verder kan je hem op verschillende manieren gebruiken. Je kan ’m rechtstreeks op je jukbeenderen of ooglid aanbrengen, maar je kan het product ook mixen met je serum of foundation om zo een mooie gloed te creëren.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.