Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Refresh van Maria Nila

Flair Beauty testteam: Refresh van Maria Nila

'Mijn haar is minstens even zacht als normaal en heeft een gezonde glans gekregen.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Refresh van Maria Nila: 7/10

Prijs/kwaliteit:

Voor een professioneel haarverzorgingsproduct is dit een gemiddelde prijs. Het is bovendien vegan, daar wil ik gerust een beetje meer voor betalen.

Textuur/geur:

Haarproducten die de grijze of zilveren pigmenten in je haar naar boven halen, hebben over het algemeen een paarsachtige kleur en dat is bij deze shampoo niet anders. De geur is subtiel en totaal niet indringend.

Pluspunten:

Het is vegan en cruelty free. Dit kan ik niet genoeg benadrukken, want het is geen vanzelfsprekend feit bij (tijdelijke) haarkleurproducten. Andere maskers om je haar assig of zilver te maken, baren me doorgaans wat zorgen. Vaak terecht, want mijn haar lijkt na gebruik altijd aan de droge kant. Maar niet bij dit masker. Mijn haar is minstens even zacht als normaal en heeft een gezonde glans gekregen. Ik speelde op safe met deze Colour Refresh, maar Maria Nila heeft een enorm uitgebreid gamma aan hippe tijdelijke kleurspoelingen en maskers om je eigen kleur een boost te geven.

Minpunten:

Het effect zou gerust iets opvallender mogen. Ik kan me voorstellen dat het bij witblond haar een wat sterker effect zou hebben. Bovendien leert de ervaring me dat mijn lokken dergelijke kleurboosters niet erg makkelijk opnemen. Volgende keer laat ik het dus wat langer dan tien minuten inwerken.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn blonde lokken. De ene keer vind ik ze perfect van kleur: fris, assig en toch glanzend. De andere keer kijk ik in de spiegel en ziet mijn haar er in mijn ogen alleen maar dof en te goudkleurig uit. Ik ben dus continu op zoek naar producten die het beste uit mijn coupe halen en ze een eerder grijzige ondertoon geven en tegelijk doen glanzen. Dit masker is ideaal om mijn haar een keer per week dat soort kleurboost te geven. Het frist de tint op én ik moet me geen zorgen maken dat de gezondheid van mijn haar eronder lijdt.

Pearl Silver Colour Refresh (300ml) – € 26 – Maria Nila, verkrijgbaar bij gespecialiseerde salons of via de webshop.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.