Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Powder-Me SPF30 van jane iredale

Flair Beauty testteam: Powder-Me SPF30 van jane iredale

'Voor mij was dit een totaal nieuwe manier om mijn gelaat te beschermen tegen de zon en ik ben blij verrast.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Powder-Me SPF30 van jane iredale: 8,5/10

Prijs/kwaliteit:

De producten van jane iredale zijn niet de goedkoopste, maar je betaalt voor kwaliteit. Ze zijn volledig ecologisch en onschadelijk voor de huid. Dat geldt ook voor dit natuurlijke zonnepoeder dat is gemaakt van zongedroogde klei.

Textuur/geur:

De textuur van het poeder is erg fijn en licht waardoor je het niet ziet liggen op de huid. Het poeder is geurloos.

Pluspunten:

  • Voor mij was dit een totaal nieuwe manier om mijn gelaat te beschermen tegen de zon en ik ben blij verrast. Ik was bang voor een poederachtige finish op mijn gezicht, maar die is absoluut niet te zien. Het effect is erg natuurlijk en egaal. Mijn huid is na het aanbrengen eerder aan de matte kant, omdat ik hou van een ‘dewy’ finish breng ik daarboven nog de hydraterende Pommist Spray aan van jane iredale.
  • De handige verpakking zorgt ervoor dat je het poeder snel en makkelijk over je volledige gezicht kan aanbrengen. Op het potje zit een soort fijne spons waar het poeder vanzelf doorkomt wanneer je het op je huid duwt. Het doet me een beetje denken aan de poederkussentjes die vrouwen vroeger gebruikten om zich op te maken, leuk gevoel!

Minpunten:

Omdat je dit product iets minder dik kan aanbrengen als een traditionele zonnecrème zou ik het persoonlijk niet gebruiken wanneer ik bijvoorbeeld een paar uurtjes op het strand of naast het zwembad doorbreng. Dan gebruik ook liever een factor 50 voor de zekerheid.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ik heb het gevoel dat ik hier heel lang mee ga doen, dus voorlopig niet.

Dit is het ideale product voor op vakantie, wanneer je een terrasje gaat doen en dus nog wat tijd in de zon zal doorbrengen, maar je niet rijkelijk wil insmeren met zonnecrème. Het beschermt én egaliseert en werkt dus perfect als onderdeel van je make-uproutine, ter vervanging van je foundation.

Powder-Me SPF30 – € 49,90 – jane iredale, bij Parfuma.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.