Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Midnight Blue Calming Sheet Mask van Klairs

Flair Beauty testteam: Midnight Blue Calming Sheet Mask van Klairs

'Mijn huid is minder rood en ik heb plots ook minder last van puistjes. Winning!'

Laura (28) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.

Midnight Blue Calming Sheet Mask van Klairs: 9/10

Prijs/kwaliteit:

Aangezien je een tissuemasker maar één keer per week gebruikt, lijkt € 4,50 me niet buitensporig veel geld.

Geur/textuur:

Dit tissuemasker met houtskool afkomstig van bamboe is doordrenkt met een serum dat ruikt naar zwavelzuur, al is de geur erg subtiel.

Pluspunten:

Zoals altijd bewaar ik het tissuemasker in de koelkast voor een extra verkoelend effect. Ideaal voor tijdens deze hittegolf (en zeker als je iets te lang in de zon hebt gelegen).

Minpunten:

Het masker bestaat uit twee delen: een deel voor boven de neus en eentje voor eronder. Dat maakt het niet zo makkelijk om uit te pakken, maar eens ik het min of meer recht op m’n gezicht heb aangebracht, blijft het tot mijn grote verbazing wel perfect zitten.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker. Mijn huid is minder rood en ik heb plots ook minder last van puistjes. Winning!

Mijn gevoelige huid heeft niet veel nodig om geïrriteerd te raken. Bovendien heb ik zelfs op de gezegende leeftijd van 28 jaar nog weleens last van een puistje. Dit natuurlijke en veganistische masker verkoelt en kalmeert de huid, en dat merk je meteen. De dag erna is mijn huid opvallend minder rood en de rest van de week is er geen puistje meer te bespeuren. Ik ben fan!

Midnight Blue Calming Sheet Mask – € 4,50 – Klairs

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.