Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Lip Lingerie Gloss, Shimmer en Glitter van NYX

Flair Beauty testteam: Lip Lingerie Gloss, Shimmer en Glitter van NYX

'Je hoeft maar een enkel laagje aan te brengen en je lippen zijn mooi gecoverd.'

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Lip Lingerie Gloss, Shimmer en Glitter van NYX: 8/10

Prijs/kwaliteit:

Ik ken NYX als een budgetproof merk met kwalitatieve make-up, dat is bij deze lipproducten niet anders.

Textuur/geur:

De lipproducten van NYX hebben een sterke vanillegeur, wees dus gewaarschuwd als je daar niet zo van houdt. De lipgloss is erg crèmig van textuur en niet opvallend plakkerig, zoals bij andere exemplaren wel het geval is.

Pluspunten:

* De drie glossjes zijn sterk gepigmenteerd. Je hoeft maar een enkel laagje aan te brengen en je lippen zijn mooi gecoverd.

* Het gamma aan kleuren lijkt eindeloos. Welke huidtint je ook hebt, je vindt hier sowieso een kleurtje dat goed bij je past.

* Ik hou normaal gezien niet van het kleverige gevoel van een lipgloss, maar bij deze producten valt dat erg goed mee. Het blijft een gloss, maar hij voelt erg comfortabel aan op de lippen.

Minpunten:

* De vanillegeur en smaak is erg aanwezig bij deze lipproducten. Mij stoort het niet, maar ik kan me voorstellen dat sommigen het too much vinden.

* Het is een lipgloss, dus die vervaagt nu eenmaal sneller dan pakweg een liquid lipstick of matte lippenstift. Neem hem dus mee in je handtas om regelmatig bij te werken.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik kan nog een lange tijd verder met deze drie exemplaren, maar ik heb ze al meerdere keren aangeraden aan vriendinnen.

Lip Lingerie is een gamma van lipproducten waaraan nu drie nieuwe soorten zijn toegevoegd: een gloss, een shimmer en een glitter. Het leuke is dat elke kleur in die drie versies bestaat. Je kan dus kiezen uit een getinte gloss zonder lichtreflecterende deeltjes, eentje met een subtiele glinstering of eentje met een opvallend glittereffect. Ze gaan dus eigenlijk van glossy naar superglossy. Je kan ze solo gebruiken of bovenop een matte lipstick voor extra dimensie.

1 / 3
Lip Lingerie
Lip Lingerie
Lip Lingerie
Lip Lingerie
Lip Lingerie

Lip Lingerie
Lip Lingerie

Lip Lingerie
Lip Lingerie

Lip Lingerie Gloss Shimmer of Glitter ‘Spirit’ – € 7,90 – NYX Cosmetics.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.