Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Killawatt Freestyle Highlighter van Fenty Beauty

Flair Beauty testteam: Killawatt Freestyle Highlighter van Fenty Beauty

'Rihanna heeft niet gelogen toen ze al die jaren geleden "shine bright like a diamond" zong.'

Webredactrice Sandie (27) werkt al drie jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Toen ze klein was, kroop ze op het badkamerkrukje om de beautyproducten van haar mama uit te proberen voor de spiegel en tijdens haar tienerjaren keek ze vaker naar tutorials dan naar haar schoolboeken. Ook nu ze volwassen (althans, volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.

Killawatt Freestyle Highlighter van Fenty Beauty: 8/10


Prijs/kwaliteit:

Er is de laatste tijd zo veel te doen rond Fenty Beauty dat ik enorm benieuwd was om een product van Rihanna’s make-upcollectie te proberen. Ik koos voor een van haar highlighters, waaraan een prijskaartje van € 33,50 hangt.

Geur/textuur:

Hoewel het een poeder is, voelt het erg zacht en bijna romig aan doordat het zo’n fijne textuur heeft. Dat betekent meestal dat een product makkelijk te verdelen is over de huid.

Pluspunten:

Ik koos voor de kleur ‘Metal Moon’. Ze hadden nog een gouden variant, maar ik vond deze tint beter passen bij mijn lichte huidskleur. Het is ook een kleur die bij veel mensen past.

De highlighter geeft je een subtiele glow zonder dat het resultaat overdreven is. Wel kan je het makkelijk opbouwen als je een iets intenser effect wil. Rihanna heeft dus zeker niet gelogen toen ze al die jaren geleden ‘shine bright like a diamond’ zong.

Minpunten:

Geen minpunt, maar wel iets wat je in je achterhoofd moet houden voor je de highlighter koopt: er zitten kleine glittertjes in die je na het aanbrengen ziet liggen op je huid. Als je liever een glowy resultaat hebt, zou ik hem wel skippen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik kom hier ongetwijfeld heel lang mee toe, maar ik heb zeker geen spijt van mijn aankoop. Vooral met de feestdagen lijkt het mij een heel leuk product om mee te spelen.

Testervaring:

Ik breng mijn highlighter het liefst aan met een fan brush, en dat op mijn jukbeenderen en onder mijn wenkbrauwen. Zo kan je heel precies werken en kan je plaatselijk een mooie glans aanbrengen.

Killawatt Freestyle Highlighter in de kleur ‘Metal Moon’ van Fenty Beauty – € 33,50 – Sephora

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.