Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Glitter Brillants van MAC Cosmetics

Flair Beauty testteam: Glitter Brillants van MAC Cosmetics

'De glitters zijn redelijk opvallend, wat ze ideaal maakt voor een leuke festivallook.'

Webredactrice Sandie (27) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet zonder haar favoriete concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).

Glitter Brillants van MAC Cosmetics: 9/10


Prijs/kwaliteit
:

Voor een potje betaal je € 23. Op het eerste zicht niet heel goedkoop, maar je doet er echt eeuwen mee.

Textuur/geur:

Het is een potje vol losse glitters. Je opent het dus best héél voorzichtig en bedekt voor de zekerheid ook even je make-uptafel en je kledij.

Pluspunten:

De glitters zijn redelijk opvallend, wat ze ideaal maakt voor een leuke festivallook. Ik heb het product de ochtend van het festival aangebracht, en ’s nachts zag het er nog steeds perfect uit. De kwaliteit is voor mij dus echt perfect.

Vóór het aanbrengen smeer je wat gezichtslijm (ook te koop bij MAC) op de plek waar je de glitters wil. Vervolgens duw je de glitters op hun plaats met je vingers of een kwast.

Ook het verwijderen van de glitters ging redelijk vlot. Wel zou ik aanraden om ze met een deppende beweging van je gezicht te halen. Als je gaat wrijven, gaan ze echt overal heen. Sowieso zijn ze na een grondige reiniging of douchebeurt helemaal verdwenen.

Minpunten:

Geen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut. Ik heb ze voor de eerste keer gebruikt op Pukkelpop en ik heb spijt dat ik ze niet eerder eens geprobeerd heb. Sowieso kan je ontzettend lang met een potje doen, maar als ik het opnieuw zou kopen, zou ik wel een andere kleur kiezen. Nu heb ik een goudkleur met een groenachtige glans erin, maar volgende keer zou ik voor een koele tint kiezen, want die past beter bij mijn bleke huid.

Glitter Brillants ‘3D Brass Gold’ – € 23 – MAC Cosmetics.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.