Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: gelaatsbehandeling van RainPharma bij Corporella in Lier

Flair Beauty testteam: gelaatsbehandeling van RainPharma bij Corporella in Lier

‘Ik was bang dat mijn gevoelige huid slecht zou reageren, maar van irritatie of roodheid was geen sprake.’

Laura (28), webredactrice, werkt sinds 2016 bij Flair en leerde de kneepjes van het beautyvak van haar mama. Dankzij haar gaat ze nooit de deur uit zonder SPF en voorziet ze bij het aanbrengen van haar dagcrème ook steeds haar hals, decolleté en handen van een likje. Laura zou een moord begaan om elke dag uit bed te rollen à la Brigitte Bardot, maar helaas laten haar eyelinerskills dat niet toe. Koreaanse sheetmasks zijn dan wel weer haar ding, net als mani- en pedicures en opvallende lipstick.

Gelaatsbehandeling van RainPharma bij Corporella in Lier: 9/10


Prijs/kwaliteit:

De behandeling die ik liet uitvoeren duurde 60 minuten en bestond uit een dubbele reiniging, een scrub, een à la minute gemaakt gelaatsmasker, een hand-, voet- of nek- en schoudermassage en dagverzorging. Lang niet slecht voor € 75, toch?

Geur/textuur:

Het volledige gamma van RainPharma bestaat uit milde huidverzorgingsproducten die pure, natuurlijke ingrediënten bevatten zoals ginseng, rode algen en hamamelis. Álles ruikt heerlijk en voelt aangenaam aan. Wat niet vanzelfsprekend is met mijn gevoelige huid.

Pluspunten:

De behandeling duurt een uur, waardoor je volledig kan ontspannen. Ik was bang dat mijn huid slecht zou reageren op al die verschillende producten (reiniger, scrub, masker…) die in zo’n korte tijd op mijn gezicht werden aangebracht, maar van irritatie of roodheid was geen sprake.

Minpunten:

Hoewel je een haarband om je hoofd krijgt die moet voorkomen dat je haar nat of vet wordt, moest ik mijn haar toch wassen zodra ik thuis was. Geen behandeling om snel even tijdens de lunchpauze te doen dus.

Zou ik het opnieuw laten doen?

Als het kon, was ik de hele dag op de tafel blijven liggen. Ja, dus!

Testervaring:

Het gamma van RainPharma was me, op de handcrème en doucheoliën na, tot voor kort onbekend. Ik was dan ook heel benieuwd naar deze gelaatsbehandeling. Ellen van Corporella in Lier leerde dat de namen van de RainPharma-producten de letters van het alfabet volgen, van A tot F. Als je verschillende producten gebruikt, begin je dus met de letter A en ga je zo verder. Hoe handig is dat? Op sommige verpakkingen staat een nummer. Hoe lager het cijfer, hoe minder vet het product. Nummer 1 is dus ideaal voor een vette huid, nummer 4 is bestemd voor de droge huid. Wat ik verder allemaal leerde en hoe ik de gelaatsbehandeling ervaarde, lees je in onderstaande fotogalerij.

1 / 6
STAP 1: de Advanced Precleanser
STAP 2: de Brightening Face Scrub
STAP 3: de Dedicated Face Wash
STAP 4: een op maat gemaakt masker met oranjeklei en hamamelis
STAP 5: rozenwater met hamamelis
STAP 6: de Faithful Face Guard
STAP 1: de Advanced Precleanser
STAP 1: de Advanced Precleanser

Ellen van Corporella in Lier startte de behandeling met de Advanced Precleanser van RainPharma. Dat is een oliereiniger die alle olieoplosbare stofdeeltjes verwijdert, zoals make-up en dagcrème, maar ook afvaldeeltjes van buitenaf zoals restanten van uitlaatgassen en overtollige talg. De Advanced Precleanser wordt goed ingemasseerd en vervolgens afgespoeld met lauw water.

STAP 2: de Brightening Face Scrub
STAP 2: de Brightening Face Scrub

Vervolgens wordt de Brightening Face Scrub aangebracht, een zachte scrub op basis van jojobaoliebolletjes. Deze scrub werkt niet schurend of schavend en verwijdert dode huidcellen, zodat de huid zich kan vernieuwen en opnieuw goed kan ademen. Volgens Ellen is hij geschikt voor zowel de droge, vette als gevoelige huid.

STAP 3: de Dedicated Face Wash
STAP 3: de Dedicated Face Wash

Voor Ellen mijn gezichtsmasker maakt, brengt ze de Dedicated Face Wash aan. Dat is een schuimende gel die alle wateroplosbare stofdeeltjes verwijdert, waaronder de bacteriën in je zweetkliertjes. De geur van deze face wash is zo heerlijk dat ik me op een strand in Thailand waan.

STAP 4: een op maat gemaakt masker met oranjeklei en hamamelis
STAP 4: een op maat gemaakt masker met oranjeklei en hamamelis

Tijdens de behandeling krijg ik niet het Charming Broccoli Seed Mask op m’n gezicht gesmeerd dat je kan kopen in een tube. Wel maakt Ellen voor mij een masker op maat met oranjeklei en hamamelis. Het masker zou een herstellende en kalmerende werking hebben op de huid. Zoals alle producten van RainPharma ruikt ook dit masker weer overheerlijk. Het droogt niet helemaal op en voelt dus ook niet trekkerig aan. Terwijl het masker in mijn huid trekt, verwent Ellen me met een nek- en schoudermassage.

STAP 5: rozenwater met hamamelis
STAP 5: rozenwater met hamamelis

Omdat water een uitdrogend effect heeft op de huid, verstuift Ellen na het masker rozenwater met hamamelis op mijn gezicht. De spray ruikt zo lekker dat ik ’m als parfum zou kopen.Thuis kan je als alternatief de Elementary Toning Mist gebruiken op basis van rozenwater en komkommer.

STAP 6: de Faithful Face Guard
STAP 6: de Faithful Face Guard

Ellen sluit de behandeling af met de Faithful Face Guard, een dag-, nacht-, oogcrème en serum in één. Dit product zou niet alleen helpen tegen beginnende huidveroudering, maar beschermt ook tegen vervuiling van buitenaf. Na de behandeling voel ik me als herboren. Buiten is het grijs en koud, maar na dit uurtje pure verwennerij heb ik het gevoel dat mijn huid álles aankan.

Gelaatsbehandeling van 60 min. – € 75 – RainPharma. Hier vind je alle locaties waar je de producten van RainPharma kan kopen en/of een gelaatsverzorging kan laten doen.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.