Home Beauty Flair Beauty testteam Flair Beauty testteam: Alex Steinherr x Primark Every Night Eye Mask

Flair Beauty testteam: Alex Steinherr x Primark Every Night Eye Mask

‘Ondanks z’n lage prijs voelt dit voor mij als een luxeproduct. Ik kijk er oprecht naar uit om het oogmasker ’s avonds aan te brengen.’

Charlotte (26), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de productjes in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Alex Steinherr x Primark Every Night Eye Mask : 9/10

Prijs/kwaliteit:

De prijzen van de Alex Steinherr-verzorgingslijn bij Primark zijn ontzettend scherp. De producten bevatten efficiënte ingrediënten, dus de kwaliteit hoeft absoluut niet onder te doen voor gelijkaardige producten in een hogere prijsklasse.

Textuur/geur:

De producten zijn volledig geurloos, wat ze uiterst geschikt maakt voor gevoelige huidjes. De textuur van het oogmasker is eerder gelachtig, het voelt erg zacht op de huid en smeer vlotjes uit.

Pluspunten:

Ondanks z’n lage prijs voelt dit voor mij als een luxeproduct. Ik kijk er oprecht naar uit om het oogmasker ’s avonds aan te brengen omdat het zo zacht uitsmeert. Ik heb echt het gevoel dat de huid rondom mijn ogen intens gevoed wordt. ’s Morgens is het product volledig geabsorbeerd en voelt alles superzacht en soepel.

Minpunten:

Ik kan er geen bedenken.

Zou ik het opnieuw kopen:

Zeker weten.

Het is een oogmasker, maar je kan het eigenlijk gewoon iedere avond gebruiken als oogcrème. Normaal gezien vermijd ik oogcrème op mijn bovenste oogleden, maar omdat deze overduidelijk geen irritatie zal opwekken, breng ik ook daar een beetje aan. Ik smeerde hem eerst twee keer per week, maar raakte al snel verslaafd en smeer hem nu iedere avond en soms zelfs ’s morgens. Laatst had ik een erg korte nacht achter de rug en zo’n halfuurtje nadat ik het Eye Mask had gesmeerd, was de zwelling onder mijn ogen verdwenen.

Every Night Eye Mask – € 5 – Alex Steinherr x Primark.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.