Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Brow Contour Pro van Benefit

Flair Beauty testteam: Brow Contour Pro van Benefit

‘Deze laat je maar beter niet op de keukentafel liggen, of hij verdwijnt in de werktas van je lief.’

Beautyvlogger Charlotte (27) volgt de anciens onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend te testen’.

Brow Contour Pro van Benefit: 7,5/10


Prijs/kwaliteit:

Het product is iets duurder dan de andere wenkbrauwpotloden van Benefit, maar je krijgt er wel een pen voor met vier verschillende kleuren.

Textuur:

De vier potloodjes die in de pen zitten hebben een zachte textuur die makkelijk verdeelt over de huid.

Pluspunten:

Als je houdt van strak gedefinieerde wenkbrauwen, is dit zeker iets voor jou. Het ‘Contour’-aspect zit ‘m in de vier kleuren, daarmee kan je je wenkbrauwen echt shapen door ze zowel met donker als licht aan te zetten. Hoewel je vier stappen moet doorlopen, werkt de tool heel vlot en snel. Het feit dat de pen op de vierkleurenbalpennen lijkt die we gebruikten in het middelbaar, is een leuk extraatje. Al laat je deze maar beter niet op de keukentafel liggen, of hij verdwijnt in de werktas van je lief.

Minpunten:

Je hebt naast de pen eigenlijk nog twee aparte tools nodig om goed te kunnen werken: een wenkbrauwborsteltje om de potloodlijntjes te vervagen en een borsteltje om de ‘Definer’-tint rondom de wenkbrauw uit te blenden. (Benefit heeft een 2-in-1-tool die je bij de Brow Contour Pro kan kopen.)

Zou ik het opnieuw kopen:

Ik twijfel. Voorlopig kan ik mezelf nog niet iedere dag zover krijgen om in vier stappen mijn wenkbrauwen te doen.

Gebruik:

De lichtbruine kleur gebruik je om de binnenste helft van je wenkbrauwen aan te zetten, de donkere om de buitenste helft bij te tekenen. Door aan de binnenzijde een zachtere tint te gebruiken krijg je een natuurlijker en minder streng effect. De ‘Definer’-tint gebruik je om je wenkbrauwen te omlijnen op plaatsen waar ze misschien wat oneffen lijken. De ‘Highlighter’-tint gebruik je op het hoogste punt van je arcadeboog net onder de wenkbrauwen. Ik gebruikte mijn vingertoppen om de lichte tinten rondom en onder mijn wenkbrauwen uit te blenden, maar een borsteltje zou wel beter werken.

Brow Contour Pro – € 35,71 – Benefit, bij Douglas.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.