Home FASHION & BEAUTY Beauty Elke minuut wordt er wereldwijd een flesje van dit serum verkocht

Elke minuut wordt er wereldwijd een flesje van dit serum verkocht

Sinds zijn release werden er al meer dan 5 miljoen (!) exemplaren verkocht.

serum
Instagram: kiehls

Skincare is enorm belangrijk als je graag een egaal gelaat wil. Een serum aanbrengen is dan ook een stap die niet in je dagelijkse routine mag ontbreken. Alleen kan het soms nogal moeilijk zijn om het juiste exemplaar te vinden, maar gelukkig hebben wij een bestseller op het oog voor jou.

Het juiste serum voor je huidtype vinden is geen makkelijke opgave. Sommige exemplaren zorgen voor een gezonde glow, terwijl andere items net extra gaan hydrateren. Maar welk product moet je dan precies in huis halen? Een goede tip is om eens tussen de meest populaire beautyproducten te gaan snuffelen, en daar hebben wij onderstaande topper ontdekt. Elke minuut wordt er namelijk een flesje van dit serum verkocht.

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Sinds zijn release werden er wereldwijd al meer dan vijf miljoen (!) flesjes Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate van Kiehl’s verkocht. Volgens hun website geeft de topper je een gezonde gloed en vermindert hij daarnaast ook fijne lijntjes. Last but not least: hij werkt ook nog eens hydraterend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onlangs heeft het merk de formule wel lichtjes aangepast. Zo bevat het serum nu meer vitamine C en hyaluronzuur, wat zorgt voor snellere en betere resultaten. Bovendien werden meer dan 89 verschillende formules geprobeerd voor ze bij Khiel’s een definitieve keuze maakten.

Lees ook: