Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit zijn momenteel de drie populairste trouwkapsels op Pinterest

Dit zijn momenteel de drie populairste trouwkapsels op Pinterest

'Ja, wij willen'! 👰

trouwkapsels
Pinterest

Wedding season staat weer voor de deur, dus veel toekomstige bruidjes zijn momenteel druk aan het ‘pinnen’. Je kan op Pinterest namelijk niet alleen de perfecte bruidstaart vinden, maar ook inspiratie voor je jurk en kapsel. Met dat laatste kunnen we je alvast een handje helpen, want volgens Pinterest is de zoektocht naar ‘messy updo’ de afgelopen maanden serieus gestegen.

Een messy updo of een nonchalant opsteekkapsel lijkt de favoriet van veel bruidjes te zijn. Meghan Markle geeft in het dagelijkse leven alvast het goede voorbeeld en als het goed genoeg is voor de toekomstige vrouw van prins Harry, dan kunnen wij ons er zeker ook in terugvinden. Bovendien is het een ideaal kapsel voor een bruid, want je hoeft je geen zorgen te maken dat er nog een paar extra plukjes uitvallen tijdens het dansen bijvoorbeeld.

Is een opsteekkapsel toch niet echt je ding? Dan kan je ook kiezen voor een leuk haaraccessoire à la Frie van ‘Blind Getrouwd’. De zoektocht naar dergelijke kammetjes is dit jaar met maar liefst 89 % (!) gestegen. Zeker als je je haar los draagt, kan zo’n accessoire je kapsel een elegante touch geven.

Last but not least is 55 % van de toekomstige bruidjes op zoek naar ‘zachte golven in een zijscheiding’. Het effect is casual, maar toch heel geschikt voor jouw grote dag. Je kan deze haarstijl meteen ook combineren met een haaraccessoire. Twee trends in één klap!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.