Home FASHION & BEAUTY Beauty CUTE: dit cadeausetje van Beautyblender doet ons hart spontaan sneller slaan

CUTE: dit cadeausetje van Beautyblender doet ons hart spontaan sneller slaan

Veel beter dan een vriendschapsarmbandje!

Beautyblender
Intagram: beautyblender

Is jouw beste vriendin net zo gek op make-up als jij? Dan hebben wij de ideale cadeautip voor jou. Beautyblender brengt binnenkort namelijk hun ‘BBF Limited Edition Set’ uit en die moet je gewoon in huis halen.

Een Beautyblender is een vaste waarde in de stash van elke make-upverslaafde dus waarom geen voorraadje aanleggen? Je hebt er bovendien meteen een leuk cadeautje bij, want de BBF Limited Edition Set kan je perfect delen met je beste vriendin. Een win-winsituatie of niet soms?

BBF Limited Edition Set

Dit befaamde roze make-upsponsje bestaat al sinds 2007 en werd sindsdien al in verschillende kleuren uitgebracht. Nu komt het merk weer met iets nieuw, want het is de eerste keer dat ze zo’n set op de markt brengen.

De set bevat twee sponsjes en kreeg voor de gelegenheid een hartvormige verpakking. Verder hebben ze bij Beautyblender ook voor een leuk extraatje gezorgd, want je kan de helft van hartje gebruiken als case. Zo is deze cadeauset niet alleen überschattig, maar ook nog eens handig.

Onderaan het hartvormige doosje zit bovendien een gaatje waardoor het sponsje kan ademen terwijl het aan het drogen is. Wanneer en of de BBF Limited Edition Set ook bij ons verkrijgbaar is, is voorlopig nog niet bekend. Wel gaat het om een beperkte editie (duh!) dus steek je bankkaart zeker niet te ver weg!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.