Home FASHION & BEAUTY Beauty BROWS ON FLEEK: Benefit lanceert volgende maand een nieuw wenkbrauwproduct

BROWS ON FLEEK: Benefit lanceert volgende maand een nieuw wenkbrauwproduct

4 stappen in één handig product!

Benefit
Benefit

Benefit staat bekend om hun wenkbrauwproducten en in september brengt het merk alvast een nieuwigheid uit. Dankzij hun Brow Contour Pro 4-in-1 pen heb je maar één product nodig om je wenkbrauwen in vorm te brengen en wij zijn alvast heel benieuwd naar het resultaat.

Het product doet je meteen denken aan zo’n balpen met vier verschillende kleurtjes in. De Brow Contour Pro 4-in-1 pen bevat eerst en vooral een lichte tint om je wenkbrauwen in te kleuren en nog een kleur die iets donkerder is. Vervolgens bevat de pen nog een ‘edge definer shade’. Een soort van concealer die je kan gebruiken om langs je brows te gaan. Zo ziet het geheel er net iets netter en scherper uit. Last but not least bevat het product nog een highlighter die je kan gebruiken om wat op te lichten.

Brow Contour Pro 4-in-1 pen

De pen is beschikbaar in vijf verschillende tinten en past bij heel wat verschillende huidtypes en haarkleuren. Verder is de formule waterproof en belooft de verpakking een resultaat dat 24 uur mooi blijft. Liefhebbers zullen wel nog eventjes geduld moeten hebben, want de laatste nieuwigheid van Benefit komt er pas in september aan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.