Home FASHION & BEAUTY Alexa Chung gaat ontwerpen!

Alexa Chung gaat ontwerpen!

Reporters
Het gaat goed met Alexa Chung. De Britse fashionista heeft net haar eerste boek uit, toepasselijk It genoemd, en lanceerde een lijn beautyproducten voor Eyeko. En nu heeft ons favo stijlicoon ook te kennen te geven dat 2014 het jaar moet worden waarin ze eindelijk zelf kleren gaat ontwerpen. Alle loafers op een stokje, wij zijn nu al enthousiast!

Chung sprak met modewebsite Fashionista over haar plannen voor het nieuwe jaar. Een eigen label is volgens onze it-girl wat ze het allerliefste wil bereiken, maar door haar werk als presentatrice had ze voordien eigenlijk nooit tijd: "Ik heb een jaar en half bij Fuse News gewerkt en ga er nu weg. Dat wordt de eerste keer dat ik geen nine-to-five job meer heb."

Ze is voorlopig nog niet beginnen tekenen, maar dat zal vast niet lang meer duren: "Ik zal er voor het eerst eens echt voor kunnen gaan zitten en over nadenken. Hopelijk krijg ik in 2014 iets van de grond!"

Alexa ontwierp eerder al een samenwerking voor Brits merk Madewell. Ze is dus geen rookie als het op fashion design aankomt. Er zijn nog geen vaste thema's die we mogen verwachten, maar de ontwerpster in spe weet al wel wat ze nièt wil doen: katten. "Miu Miu heeft het al gedaan, Tabitha Simmons, Charlotte Olympia… misschien is het tijd om katten te laten rusten."

We agree, maar wil je er dan aljeblieft wel Peter Pan-kraagjes, plooirokjes en andere printjes in stoppen, Alexa?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.