Home FASHION & BEAUTY AHA: Melania Trump heeft dan tóch een designer gevonden die haar wil...

AHA: Melania Trump heeft dan tóch een designer gevonden die haar wil kleden voor de inauguratie van haar echtgenoot

En het is geen nobele onbekende...

Belga Image
Na de verkiezingsoverwinning van haar echtgenoot bleek al snel dat modeontwerpers niet in de rij stonden om de kersverse First Lady te kleden. Toch heeft Melania Trump op de valreep een designer kunnen vinden die een outfit voor haar zal ontwerpen voor de inauguratie van Donald Trump als 45ste president van de Verenigde Staten aanstaande vrijdag. 

Nadat de Franse modeontwerpster Sophie Theallet – niet toevallig een van Michelle Obama's favorieten –  in november vorig jaar in een open brief op Twitter meedeelde Melania Trump (46) niet te willen kleden én ze haar collega's opriep zich achter haar te scharen, was de modewereld al snel verdeeld in twee kampen.
 

Team Michelle vs Team Melania

Topdesigners zoals Marc Jacobs, Tom Ford, Phillip Lim en Derek Lam gaven Theallet gelijk en kwamen er openlijk voor uit dat geen haar op hun hoofd eraan denkt om de nieuwe First Lady van een garderobe te voorzien. 

Gelukkig voor mevrouw Trump zijn er ook ontwerpers die er geen graten in zien om haar te kleden. Zoals Ralph Lauren bijvoorbeeld. Ondanks het feit dat de Amerikaans-Joodse ontwerper (77 intussen) tijdens de verkiezingsrace zijn steun voor Trumps rivale Hillary Clinton niet onder stoelen of banken stak, zal Melania tijdens de eedaflegging van haar echtgenoot Donald Trump als 45ste president van de Verenigde Staten aanstaande vrijdag toch een ontwerp van Lauren dragen. 

Het is niet de eerste keer dat het Sloveense ex-model zich in Ralph Lauren hult. Op de vooravond van Trumps overwinning droeg ze een crèmekleurige jumpsuit met ontblote schouder van de New Yorkse designer. Al had hij haar de jurk niet geleend. Mevrouw Trump kocht 'm zelf. 
 

Melania Trump

Update 18 januari 2017, 15.00u:

Naast Lauren zou ook Karl Lagerfeld – bekend van zijn werk voor Chanel, Fendi en zijn eigen label – Melania Trump komende vrijdag van een outfit voorzien. Hij zou instaan voor de jurk die de First Lady zal dragen tijdens het inauguratiebal later op de avond. 
 

Lees ook: