Home FASHION & BEAUTY AHA: daarom staat er een pot choco in de badkamer van Kate...

AHA: daarom staat er een pot choco in de badkamer van Kate Middleton

Lang leve een boke choco

Belga Image
Kate Middleton, het is een vrouw om 'u' tegen te zeggen. De stralende kroonprinses grijpt – net zoals wij – elke dag naar de pot choco. Er is wel een klein verschil… Wij smeren de lekkernij in een dikke laag op onze boterham en Kate smeert het bruine goedje op haar gezicht… Yep, dat lees je goed: op haar gezicht.

Deborah Mitchell – Kates persoonlijke schoonheidsspecialiste – verklapt hét ultieme beautygeheim van de Britse kroonprinses. Kate smeert namelijk elke dag een spotgoedkoop en zelfgemaakt masker op haar gezicht. Ingrediënten? Nutella, suiker en een beetje lippenbalsem.

Gezond?

Verschillende dermatologen twijfelen toch aan de lifehack van Kate. De suiker zorgt voor een lichte scrub en de hazelnoten van de choco zorgen voor een aantal vitaminen, dus daar is absoluut niets mis mee. Maar toch is er een grote kans dat het bruine goedje je poriën zal verstoppen. En dat kan zorgen voor puisten à volonté. 

Kate heeft naast haar pot choco waarschijnlijk nog tal van andere – dure – verzorgingsproducten staan. Dus wij zullen het houden bij een normaal boke choco. Yum! 

Bron: Women's Health

Lees ook: