Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Straks Queen of Britain, nu al Queen of Style.

Kate in Canada: de 12 beste stijlmomenten van de Britse kroonprinses op Canadese bodem

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Het bezoek van de Britse royal family aan Canada zit erop. Naast de schattige foto's van prins George en prinses Charlotte, is er nog een reden waarom wij zo'n fan zijn van de publieke uitjes van William en co.: de prachtige outfits van stijlicoon Kate Middleton. Wij selecteerden onze 12 favoriete looks van afgelopen week. 

Blue steel

Blue steel

De prinses arriveerde vorige week in Victoria (Canada) in deze prachtige jurk van de Britse designer Jenny Packham met matching hoed. 

Queen to be in McQueen

Queen to be in McQueen

De volgende dag namen William en Kate het vliegtuig naar Vancouver waar zij schitterde in deze rood-witte jurk – niet toevallig de kleuren van de Canadese vlag – van Alexander McQueen, het modehuis dat ook haar trouwjurk ontwierp. 

Bella in Beige

Bella in Beige

De derde dag van hun bezoek trok het Britse prinsenpaar richting Bella Bella (British Columbia). Ondanks het typisch Canadese herfstweer zag Kate er immer stijlvol uit in een korte beige trench, donkere jeans en bruine laarzen. 

Radiant in Red

Radiant in Red

Diezelfde avond ging Kate full glam op een officiële receptie in deze felrode jurk van Preen, inclusief diamanten broche in de vorm van een esdoornblad, opnieuw een knipoog naar het gastland. 

Into the Woods

Into the Woods

Op dag vier vlogen Kate en William naar White Horse in Noord-Canada voor een bezoek aan de Gouverneur-generaal. Bij aankomst verraste Kate in een mosgroene mantel van het Britse label Hobbs. 

Duizelingwekkend in Dolce

Duizelingwekkend in Dolce

De jurk die ónder die mantel zat, was zo mogelijk nóg mooier. You can never go wrong with Dolce & Gabbana. 

Lady in Red

Lady in Red

Diezelfde dag bezocht het echtpaar het MacBride Museum of Yukon History. De Britse prinses ruilde speciaal voor de gelegenheid haar groene mantel in voor dit rode exemplaar van Carolina Herrera. 

Crème de la Crème

Crème de la Crème

Geen kinderfeestje zonder George & Charlotte! Mama Kate zag er zoals gewoonlijk geweldig uit, dit keer in een crèmekleurige jurk van See by Chloé. 

Go fish!

Go fish!

Zelfs op een vissersboot in een kaki parka ziet de Britse kroonprinses er every inch a lady uit. 

Op z’n Victoriaans

Op z'n Victoriaans

Voor een welkomstceremonie op het eiland Haida Gwaii ging Kate voor een witte Victoriaanse blouse met kaki jasje en matching broek. 

Black & White

Black & White

Laatste pitstop van de Canadese tournee: een zorgcentrum in Victoria. De prinses opteerde voor een simpele witte blazer en zwarte skinny jeans van Zara (!) in combinatie met een wit T-shirt met boothals van H&M. Het hoeft niet altijd Dolce & Gabbana te zijn. 

Catherine in Catherine

Catherine in Catherine

Kate eindigde het bezoek aan Canada in een crèmekleurige jas van naamgenoot Catherine Walker. 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '