Home FASHION & BEAUTY Fashion Adidas brengt een wel heel opmerkelijke sneaker op de markt

Adidas brengt een wel heel opmerkelijke sneaker op de markt

Tag de grootste pizzalover die je kent 🍕

Adidas
Adidas

Normaal gezien zijn we fan van alles wat met pizza te maken heeft, maar bij het zien van deze Adidas-sneakers gingen onze wenkbrauwen toch lichtjes omhoog. Is jouw liefde voor deze Italiaanse lekkernij zo groot dat je ze toch aan je voetjes zou schuiven of kies je liever voor je vertrouwde Stan Smiths?

‘Pizza is life’ is ondertussen ons levensmotto geworden en onze voorliefde voor deze ronde korst wordt meteen op de proef gesteld. Bij Adidas hebben ze namelijk een paar sneakers ontworpen die als twee druppels water op een pizza pepperoni lijkt. Zou jij ze durven dragen?

Pizza, please

De Ultra Boost-sneakers werden ontworpen door Jen Mussari en dit voor een samenwerking met de website Refinery29. Origineel zijn ze wel, dat geven we eerlijk toen, maar of we ze ook echt zouden dragen, is een andere zaak.

Gelukkig hoeven we die moeilijke keuze niet te maken, want het ontwerp werd verkocht in een veilig op de website van Adidas. Voor welk bedrag deze pareltjes de deur uit gingen, weten we niet, maar we hebben een vermoeden dat het iets meer was dan normaal.

Naast deze pizzasneakers werden er nog 49 andere ontwerpen verkocht, en de totale opbrengst van de verkoop gaat integraal naar Women Win, een organisatie die jonge meisjes door middel van sport leert hoe ze leiderschap moeten tonen, zodat ze beter kunnen opkomen voor hun rechten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.